Malena Ernman kuppar i Andra chansen

NÖJE

Operastjärnan medverkar i Behrang Miris låt

1 av 5 | Foto: Behrang Miri tänker gå hela vägen till finalen i år.

Här är Behrang Miris och Victor Crones superkupp i Andra chansen.

Med Malena Ernmans hjälp på scenen hoppas de kunna slå ut Samir & Viktor i duellrysaren.

– Hon är vårt ess i rockärmen, säger Victor Crone i Nöjesbladets tv-show ”Schlager Deluxe”.

Operadivan Malena Ernman avslöjar sin comeback i Melodifestivalen i det senaste avsnittet av Schlager Deluxe som publiceras på aftonbladet.se i dag.

– Jag ska vara med och sjunga i numret, säger hon.

– Jag tycker sången är fantastisk, men i början är det ju en operastrof och jag kände att det där borde ju sjungas live av en operasångare. Jag kanske kan sjunga den, tänkte jag. Jag sa det som ett skämt, men med lite allvar, säger Ernman i ”Schlager Deluxe”.

Och nu blir det så.

– Det bestämdes dagen efter deltävlingen. Fram till tisdagen efter deltävlingen så får alla grupper komma med förslag på ändringar och vi hade haft kontakt tidigare, jag uppskattar det hon står för och bara frågade: ”skulle du vilja vara med?”, säger Behrang Miri i ”Schlager Deluxe”.

”Så jävla fattigt”

I Andra chansen på lördag ställs Behrang Miri och Victor Crones låt ”Det rår vi inte för” mot Samir Badrans och Viktor Frisks ”Groupie” och den som vinner får tävla i finalen i Friends arena. I helgen reagerade Linus Svenning starkt på hur duellerna lagts upp.

– Jag tycker det är så jävla fattigt att Samir & Victor som har 2,5 miljoner lyssningar på Spotify ställs mot Behrang Miri och Victor som har ungefär 200 000. Då hade de bara kunnat gå direkt till final i stället, sa Svenning då.

Behrang Miri och Victor Crone håller med om att duellen kan bli svår.

– Det är en tuff kamp. De är ju härliga killar, men om man tänker låt så tycker jag att vi har en starkare låt, säger Crone.

Malena Ernman skrattar åt duellen.

– Vi kommer förlora, men vi kommer gå ner med flaggan i topp, säger hon i ”Schlager Deluxe”.

ARTIKELN HANDLAR OM