TV4-profilen Maria Forsblom har fått barn

Foto: KARIN TÖRNBLOM
Emil Englund med sambo Maria Forsblom.

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

NÖJE

TV4-profilen Maria Forsblom och sambon Emil Hägglöf har blivit föräldrar igen. På valborgsmässoafton föddes deras andra son.

– Vilken jäkla upplevelse. Han är helt perfekt i mina ögon, säger Maria till Nöjesbladet.

TV4-profilen Maria Forsblom, 31, har blivit mamma igen. På valborgsmässoafton födde hon en son, och på Instagram skriver hon om lyckan.

”Familjen har äntligen blivit en fyrklöver. En 3 040 gram tung och 48 centimeter lång pojk kom med full fart till oss igår. Tacksamheten, glädjen, kärleken och stoltheten över vår lilla Matheo är oändlig”, skriver hon och tackar sambon Emil Hägglöf för all support.

Maria hyllar också all personal på Södersjukhuset i Stockholm – och även sig själv.

Vilken jäkla upplevelse!

”Tack till min fantastiska kropp för styrkan och kraften att föda en välmående människa. Wow!”

När Nöjesbladet når Maria är hon euforiskt lycklig.

– Vilken jäkla upplevelse! Allt känns jättebra och han är helt perfekt i mina ögon. Jag var nervös inför förlossningen då det gick så bra sist. Ville så gärna ha en lika fin upplevelse den här gången. Och den blev ännu bättre! Förra gången hann jag inte få epidural, men det fick jag nu och det är ju det mest otroliga som går att få. Den här gången kunde jag och Emil dela upplevelsen på ett annat sätt än förra gången. Då stod hann mest på sidan och såg mig ha ont, förklarar Maria och fortsätter:

– Snart kommer Milian hit för att träffa sin lillebror och senare idag åker vi hem allesammans och bara myser och njuter.

Det var i november som det i direktsändning avslöjades att Maria var gravid igen.

– Grattis till att du ska ha bebis nummer två, sa programledaren Jenny Strömstedt varpå Maria svarade:

– Tack så mycket! Jag mår jätte, jättebra. Och jag växer precis som pepparkakor gör i ugnen skulle man kunna säga!

Maria och Emil har som sagt sedan tidigare sonen Milian som föddes i december 2015. För Maria har det dock inte varit självklart att kunna bli mamma.

– Jag har en hormonsjukdom som gör att det kan vara mycket svårare att bli gravid, så jag hade ställt in mig på en kamp. Så när vi lyckades på så kort tid blev glädjen ännu större, sa hon till Klick! 2015.

De här stjärnorna väntar barn 2018 00:36
ARTIKELN HANDLAR OM