Hollywood-stjärnor vimlade vid H&M-lansering

Foto: Fint besök Lara Flynn Boyle, Carmen Electra med H&M:s designchef Margareta van den Bosch, Chloe Sevigny och Owen Wilson tillsammans med Rolf Snoeren.
NÖJE

HOLLYWOOD

Här intar H&M skilsmässornas huvudstad.

Med kärlek.

Kändisar som Owen Wilson och Carmen Electra lockades till en påkostad lansering i Hollywood på temat bröllop.

Foto: exklusivt Bröllopsklänningen är kronjuvelen i H&M:s nya kollektion, skapad av holländska designerparet Victor och Rolf. Den väntas kosta 3000 kronor och tillverkas bara i 1000 ex.

- Passande, eller hur? Det finns knappast någon annan plats där folk gifter sig och skiljer sig lika ofta som här, säger Victor och Rolf.

De båda holländska designerna visade upp kronjuvelen i den kollektion som H&M släpper den 9 november - en vit bröllopsklänning.

Klänningen kostar 3000 kr

Klänningen som i de svenska butikerna väntas kosta 3000 kronor tillverkas bara i 1000 exemplar.

- De är numrerade för att skapa exklusivitet, säger Victor och Rolf.

Sedan i mars har de skapat "två fulla garderober" för H&M - med allt från underkläder och skor för både kvinnor och män till vinterplagg.

-Vi gillar deras lekfullhet med pilar på herrkläderna och hjärtan på damkläderna, säger H&M:s designchef Margareta van den Bosch.

Olsen-tvillingarna

800 personer kom till den hyrda herrgården i Bel Air - däribland Grammybelönade Kanye West, Lara Flynn Boyle och de supersmala tvillingmiljardärerna Mary-Kate och Ashley Olsen.

Läs mer:

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode