Charlotte Perrelli

Efter läkarens besked: Perrelli ställer in

Komplikationer kring graviditeten – tvingas flytta turnén

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Komplikationer kring graviditeten tvingar Charlotte Perrelli att ställa in sina spelningar.

– Jag har sett fram emot turnén enormt mycket men inser efter möte med läkare att det inte kommer gå att genomföra den som planerat, skriver hon på sin blogg.

Läkarbeskedet tvingar Charlotte Perrelli, 43, att ställa in sin höstturné.

I stället kommer de flesta av spelningarna att flyttas och genomföras under 2019 i stället, meddelar sångerskan på sin blogg.

Hon beskriver det som ”komplikationer” kring graviditeten men går inte in närmare på vad som faktiskt gör att hon tvingas ställa in hela turnén.

Charlotte Perrelli.

”Jag har sett fram emot turnén enormt mycket men inser efter möte med läkare att det inte kommer gå att genomföra den som planerat. Är glad att vi snabbt har kunnat hitta en ny fungerande turnéplan med mer eller mindre alla planerade orter och jag hoppas se er alla i början av 2019 istället” skriver Charlotte Perrelli på bloggen.

Där meddelas också att de som köpt biljetter i stället kommer att kunna se Charlotte Perrelli på de nya datumen. Dock har man inte kunnat hitta nya konsertdatum för spelningar i Bollnäs och Örnsköldsvik, så de spelningarna ställs in helt och hållet.

ANNONS EXTERN LÄNK

BLACK FRIDAY: Massor av rea på populär elektronik. Robotdamssugare, hörlurar, TV. Passa på att köp innan de tar slut!

Webhallen

Publisert:

LÄS VIDARE

’Så gick vi vidare efter otroheten’

ÄMNEN I ARTIKELN

Charlotte Perrelli