Ebba von Sydow har fått en dotter

NÖJE

"Hon föddes med Manchesterfrisyr"

Foto: Babylycka Ebba von Sydow har blivit mamma till en liten flicka.

Blåa, nyfikna ögon och jättemycket hår – så ser Ebba von Sydows nykläckta dotter ut.

– Hon föddes med Manchesterfrisyr i klass med Ian Browns, måste vara mina gamla indie-gener, skriver journalisten och programledaren på Twitter.

Efter veckor av väntan var det äntligen dags. I lördags födde Ebba von Sydow, 30, äntligen sitt första barn – en välskapt liten dotter, med långt, stripigt hår.

– Men snart så ska det få sitt livs första hårtvätt, skriver Ebba von Sydow på sin blogg, där det även finns en bild på nytillskottet, i klädd för stor pyjamas från mormor och morfar.

Än så länge har barnet inget namn, även om von Sydow och hennes make, Canalpluschefen Johan Kleberg, har haft lång tid på sig att fundera. Ebba har gått över tiden, och har den senaste tiden skrivit mycket på sin blogg och Twitter om väntan.

– Vad hon heter vet vi inte riktigt ännu, jag var så bombsäker på att det skulle bli en pojke, skriver hon på bloggen.

Värkarna satte i gång i fredags, lagom till ett planerat tv-framträdande i Gomorron Sverige där Ebba skulle ha svarat på frågor om sin nya bok, "Kungligt snygg". von Sydow fick ställa in och åkte under fredagskvällen till BB. På lördagen födde hon parets första barn.

I dag (måndag) kom den trötta men lyckliga familjen hem till sitt Östermalmshem i Stockholm

– Så alldeles overkligt - men här ligger hon och snusar. Hemma hos oss. Vår älskade lilla dotter, skriver von Sydow på sin blogg.

Hon tackar för alla fina kommentarer och gratulationer och hälsar att hon återkommer när hon och familjen hämtat sig lite.

– Tror aldrig jag varit så glad över att vara hemma, någonsin.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!