Mia Farrow

Mia Farrows son död – han blev 27 år

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Hittades i sin bil med livshotande skador

Skådespelaren Mia Farrows son Thaddeus Wilk Farrow har dött efter efter att han hittats i sin bil med livshotande skador skriver flera medier, bland annat TMZ. Thaddeus blev 27 år gammal.

Thaddeus Wilk Farrow ska under onsdagen ha hittats i sin bil med livshotande skador enligt polisen, han ska då har skyndats till sjukhus där han senare dött till följd av sina skador. I nuläget misstänker polisen inget brott, men utesluter inte möjligheten och lämnar i inte ut fler detaljer om ärendet i nuläget.

Var adopterad

Mia Farrow adopterade Thaddeus när han var tolv år gammal från Calcutta i Indien, han var rullstollsburen till följd av sjukdomen polio som han fick i unga år, och enligt en artikel i Vanityfair från 2013 studerade Thaddeus till att bli polis och arbetade som bilmekaniker vid sidan av sina studier. Thaddius är ett av de tio barn skådespelaren har adopterat genom åren, hon har även fyra biologiska barn och var tidigare gift med den flerfaldig prisade regissören Woody Allen.

Ambassadör för Unicef

Mia Farrow själv slog igenom i filmen "Rosemarys Baby" från 1968 och har sedan dess synts i ett flertal storroller. Hon utsågs år 2008 av Time Magazine till en av de mest inflytelserika personerna i världen. Hon är även ambassadör för Unicef och har länge arbetat för att höja medvetenheten om polio i världen.

Mia Farrow har ännu inte uttalat sig om händelsen utan ska ha tillbringat tiden efter olycksfallet tillsammans med sitt barnbarn Evangeline i sitt hem i Bridgewater.

ANNONS

MORS DAG-BUKETTEN MED CHOKLAD! Beställ i god tid hos Interflora här.

Extern länk från Interflora.se

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

”Vi kunde inte hålla händerna från varandra”

ÄMNEN I ARTIKELN

Mia Farrow

Woody Allen

Time Magazine