Sanna Lundell om bråken med Crafoord och Persbrandt: ”Jag kan vara ett jävla as”

avFilip Joelsson

NÖJE

Berättar om familjebråken i ”Värvet”

1 av 4

Journalisten och bloggaren Sanna Lundell är inte rädd att vädra sina åsikter.

Nu berättar hon hur heta diskussioner kunde leda till bråk med både Wille Crafoord och Mikael Persbrandt.

– Jag tyckte det var så jävla jobbigt och att vi skulle gå i familjeterapi, och han tyckte inte ens att vi bråkade, säger hon i ”Värvet” med Kristoffer Triumf.

Journalisten och bloggaren Sanna Lundells, 37, privatliv har ofta hamnat i offentlighetens ljus vid sidan av hennes egna karriär.

Dels som dotter till Ulf Lundell, 66, men också på grund av relationerna med artisten Wille Crafoord, 50, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 52.

I det senaste avsnittet av podcasten ”Värvet” med Kristoffer Triumf berättar Sanna Lundell nu om bråken som kunde uppstå i relationerna.

– Jag kan vara ett riktigt jävla as när jag bråkar, riktigt jävla dum i huvudet alltså, säger hon i ”Värvet”.

”Aldrig bråkat med min pappa”

Lundell berättar hur konflikträdslan från det egna hemmet under uppväxten skapade stora problem i relationen med Wille Crafoord.

– Konflikt var något livsfarligt som ledde till väldigt, väldigt allvarliga konsekvenser, så vi hade aldrig konflikter. Jag har aldrig bråkat med min pappa, någonsin, säger Lundell, och fortsätter:

– När jag blev ihop med Wille, och han älskar ju att agitera, diskutera, debattera och tycka olika, blev det väldigt provocerande för mig i början. Att ens hamna i en situation där han tyckte annorlunda än jag. Jag tyckte det var så jävla jobbigt och att vi skulle gå i familjeterapi för att vi bråkade så mycket, och han tyckte att vi hade det precis som det skulle vara att leva i en familj, säger hon i ”Värvet”.

Tog med sig debatten till Persbrandt

De heta diskussionerna med Crafoord blev något som Lundell senare tog med sig in i relationen med Mikael Persbrandt, och där blev det plötsligt ombytta roller. Nu var Sanna själv den som ville diskutera, berättar hon.

– Nu hör jag mig själv säga exakt samma grej till Micke. Han får panik när jag har en annan politisk åsikt. Han ville liksom göra slut med mig för att jag sa att staten var min vän, säger Lundell, som på senare tid lärt sig hantera situationerna på ett bra sätt, menar hon.

– Jag försöker sätta gränser med kärlek och inte bli förbannad och bete mig som en jävla besserwisser. Det är inget roligt att hamna i en konflikt med någon som sen blir nedtryckt, säger hon i ”Värvet”.

ARTIKELN HANDLAR OM