Gaga festade i underkläderna

1 av 3 | Foto: Nicklas Stålstierna/EPS
Lördag Lady Gaga på väg in på restaurang – i bh och trosor.
NÖJE

Lady Gaga gör en lättklädd Sverigeshow.

Både på scenen och i nattvimlet.

Hennes vågade klädsel har startat en chockvåg som nått brittiska medier.

Lady Gaga, 24, är känd för sina utmanade klädval. Trots att det har varit en kylig majhelg i Stockholm har stjärnan haft på sig minimalt med kläder.

Efter konserten i Globen i lördags anlände hon till restaurangen Le Rouge i Gamla stan iklädd spetsunderkläder, håliga nätstrumpbyxor, svarta solglasögon, en blond peruk samt en jacka.

– Vi har ingen dress code, man får komma som man vill, säger delägaren Danyel Couet.

Under middagen, där sällskapet beställde in det mesta från menyn bestående av bland annat tonfisk och lammrygg, täckte sångerskan sina axlar.

Dansade i soffan

Efter middagen var målet nattklubben Hell’s Kitchen där Lady Gaga kastade jackan och dansade i sofforna. Men gästerna var inte särskilt förvånade över hennes outfit.

– Faktiskt inte, jag tror att folk är så vana vid att hon är extrem vid det här laget, säger Hell’s Kitchens nattklubbschef Rebecca Simonsson.

Men brittiska medier höjer på ögonbrynen åt de minimala kläderna. Om spetsbodyn hon bar när hon festade i fredags skriver Daily Mail: ”Lady Gaga är inte känd för sin blyghet, men vi hade åtminstone förväntat oss att hon skulle ha på sig en bh under sin genomskinliga body”.

Fem grader ute

I går lämnade Lady Gaga sitt hotellrum vid 19.30. Hon åkte till producenten RedOnes studio i Hammarbyhöjden.

Vad hon hade på sig?

En uppknäppt kavaj – med bara en bh under.

Utomhustemperaturen?

Fem grader.