Sexigast i city

NÖJE

Hela kvarter spärras av för superpremiären

Foto: Galen Galapremiär Hela kvarteret runt bion förvandlas till ett stort fest- och mingelområde när ”Sex and the City 2” har premiär. Två vodkabarer och flera grillar kommer att ställas upp längs gatan. Dj:s är kända artister som Maria Andersson, Veronica Maggio och Tityo.

Inbjudningskorten var tryckta, butiker och serveringar förberedda.

Då flyttade filmbolaget Europapremiären av ”Sex and the city 2” till en annan dag.

– Det har varit lite kaotiskt, säger pr-konsulten Caroline Björkroth inför kvällens påkostade galafest.

Foto: Här är festen - Karta.

I kväll har den andra filmen om de modeintresserade New York-väninnorna Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte Europapremiär, när den visas för 900 specialinbjudna gäster på Rigoletto i Stockholm.

För den exklusiva skaran nöjesprofiler, politiker och modepersonligheter väntar en stjärnspäckad efterbaluns i Stockholms innerstad.

”Göra något annorlunda”

Stora delar av kvarteret vid bion spärras av för en stadsfest i miniformat, där ett 30-tal närliggande butiker håller extra öppet och förser sina besökare med champagne, rabatter och presentpåsar.

– Vi ville göra något annorlunda, inte en traditionell galafest. Men det har kostat oss väldigt mycket i tid, energi och pengar. Det krävs många tillstånd när man ska vara utomhus, säger Caroline Björkroth på pr-byrån Ibeyostudio.

Kända dj:s

Till Biblioteksgatan i Stockholm transporteras några av de viktigaste gästerna i lyxiga bilar. Där väntar förutom förmånlig shopping både mat och dryck – och dj-framträdanden av Titiyo, Veronica Maggio, samt Sahara Hotnights-medlemmarna Maria Andersson och Josephine Forsman.

Ändrade datum

Men så sent som för tio dagar sedan ändrade sig Warner Bros från USA – och premiären flyttades från måndag till tisdag.

– Vi kunde omöjligt hinna trycka upp nya inbjudningskort med så kort varsel, så vi fick lägga ner ett litet tillägg i kuverten, säger Caroline Björkroth.