Mikkey Dee

Stjärntrummisen Mikkey Dee fick hembesök av Rammstein

Berättar om vilda efterfesten: ”Har lite ont i håret i dag”

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Här hänger Mikkey Dee med medlemmarna i Rammstein.
Här hänger Mikkey Dee med medlemmarna i Rammstein.

NÖJE

Från publikfest på Ullevi till en svettig tur på trasiga damcyklar.

Under Göteborgs-vistelsen blev det poolhäng för Rammstein hemma hos stjärntrummisen Mikkey Dee.

– De är verkligen goa gubbar, säger han till Aftonbladet.

Tysklands hårdaste industrimetalband, Rammstein, spelar i Göteborg ikväll för tredje dagen i rad. De intar Ullevi klockan 20.00 och har efter kvällens spelning setts av cirka 140 000 människor.

Inför gårdagens spelning hälsade de på en av sina goda vänner, Mikkey Dee, 58, trummis i Scorpions. Han bor i stadsdelen Hovås och han lade ut en bild på Rammstein när de sitter framför hans pool.

”Superkul att mina kära vänner från @rammsteinofficial hälsade på hemma i huset och hängde hela eftermiddagen. Jag ser verkligen fram emot att se deras spektakulära show ikväll. De är bara bäst”, skrev Mikkey Dee på Facebook.

Mikkey Dee.

Vild efterfest

Aftonbladet når honom på telefon dagen efter poolmyset.

– De ville se havet och de är ute på havet just nu. Killarna fick låna damcyklar på hotellet med felinställda sadlar och de var helt genomsvettiga när de kom fram så de hoppade i poolen på en gång. Sedan gick vi och käkade på Kallbadhuset i Hovås.

Han förklarar att de var på efterfest med bandet och att det gick vilt till.

– Man har lite ont i håret i dag efter gårdagens batalj. Det var efterfest bakom scenen och sen var det fest på hotell Avalon som var planerad och som var jävligt kul.

Hur känner ni varandra?

– Våra vägar har korsats många gånger. Vi har känt varande i många år. Motörhead som jag spelade i och Rammstein spelade ihop första gången 1995 tror jag. Sedan har vi hållit kontakten och ses då och då.

Kom på trasiga damcyklar

Hur hamnade de hos dig?

– Trummisen Christoph ringde mig när de var här och sa att de ville ut och cykla och röra på sig. Jag förklarade att jag inte bor så långt bort så cykla hit och då gjorde de det. Det tog dem en halvtimme att cykla hit. Jag trodde de hade med sig sina racercyklar, men de kom som sagt med tre damcyklar med fel sadelinställning. Jag fick mecka med dem på uppfarten.

Vad tycker de om stan?

– De är fascinerade av Göteborg, de älskar Göteborg som stad. De ville se sig omkring och komma ut till havet. De är underbart sköna killar och väldigt down to earth. De är verkligen goa gubbar.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

”Allt för Sverige” – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Mikkey Dee

Rammstein