Suzanne Sjögren i ambulans till sjukhus: ”Tog mig inte ur sängen”

Tv-profilen låg inlagd i sex dagar

Publicerad 2022-03-23

Suzanne Sjögren är programledare på Viaplay.

Hon drabbades av en inflammation på balansnerven.

Det slutade med att tv-profilen Suzanne Sjögren fick tillbringa sex dagar på sjukhus.

”En morgon tog jag mig inte ur sängen, kräktes, svimmade och fick åka ambulans”, skriver hon i ett meddelande till Aftonbladet.

Det var i helgen som programledaren och Viaplay-profilen Suzanne Sjögren, 47, skrev ett inlägg på Instagram om det faktum att hon tillbringat flera dagar på Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

”Efter sex långa dagar får jag nu åka hem. Jag vill rikta en enorm tacksamhet till de underbara människor som jobbar här. Både ni på akuten och ni på 7:an. Jag har blivit SÅ omhändertagen och jag har nästan under en vecka hört hur ni har tagit hand om andra patienter med samma omtanke och tålamod. 

”Omtumlande”

Vidare skriver Suzanne Sjögren bland annat:

Suzanne Sjögren.

”Min upplevelse har varit omtumlande med många svåra och lite skrämmande undersökningar men prognosen är i slutändan god”. 

Hon riktar också ett stort tack till nära och kära, kollegor och chefer som alla varit supportande. Suzanne Sjögren skriver också att hon på grund av omständigheterna missar F1-premiären.

”Men hoppas kunna vara tillbaka snart i världens roligaste jobb”. 

Får stöd av tv-profilerna

En rad tv-kollegor har kommenterat inlägget med hoppfulla hälsningar och kärleksfulla emojis, däribland TV4-profilen Sofia Geite som skickar två hjärtemojis och programledaren Marie Lehmann från SVT som skriver ”Krya på dig”. 

Flera följare undrar oroligt vad som har hänt, och i ett meddelande till Aftonbladet berättar Suzanne Sjögren om den rådande situationen.

”Jag drabbades av en inflammation på balansnerven som gjorde att jag en morgon inte tog mig ur sängen, kräktes, svimmade och fick åka ambulans. 

Suzanne Sjögren med sällskap på Kristallengalan 2021.

Hon förklarar att det trots de rådande omständigheterna lyckligtvis har gått bra. 

”Efter sex dagar i Eskilstuna och efter en massa undersökningar skickades jag hem med kortison och hoppas vara tillbaka snart igen”.

Suzanne Sjögren är sambo med ryttaren Pontus Westergren och de är bosatta på en hästgård i Södermanland. Tillsammans har de sonen Ben samt barnen Izabella och Bastian från tidigare relationer.

A post shared by Suzanne Sjögren (@suzannesjogren74)

ANNONS