Carrie Fisher flyttad till intensivvård

Stjärnans bror: ”Vi måste vara tålmodiga och invänta besked”

1 av 2
NÖJE

Stjärnan Carrie Fisher har flyttats från akuten till en intensivvårdsavdelning på sjukhuset efter sin hjärtattack, det berättar hennes bror Todd Fisher.

– Vi måste vara tålmodiga och invänta besked, säger han.

Skådespelaren Carrie Fisher har blivit flyttad från akutvårdsavdelningen till en intensivvårdsavdelning efter sin hjärtattack, det berättar skådespelarens bror Todd Fisher för Varity.
Det var under fredagskvällen som stjärnan fick en hjärtattack på en flygresa mellan London och Los Angeles, 15 minuter innan planet skulle landa föll hon ihop och hennes hjärtat stannade. Flygplanspersonalen ska då ha tillkallat läkare som fanns ombord som fick ta hand om Fisher innan hon kunde föras till sjukhus när planet landade

”Vi vet väldigt lite”

Skådespelarens bror, Todd Fisher har sagt att man fortfarande vet väldigt lite om stjärnan tillstånd, och att ”Vi måste vara tålmodiga och invänta besked”. Han har också sagt att hon får ”bra vård” men att han inte vet mer om hur det går för den folkkära skådespelaren.

Carrie Fisher blev ett internationellt supernamn när hon spelade den populära rollen som ”prinsessan Leia” i Star Wars-filmerna, och flera av de skådespelare hon spelade mot har uttryckt sin sorg och önskar stjärnan ett snabbt tillfrisknande.

ARTIKELN HANDLAR OM