Podcast-profilen klar för ”Idol Extra”

1 av 2 | Foto: Matilda Hedblom
Daniel Redgert.
NÖJE

Pär Lernström får sällskap i årets ”Idol”.

I eftersnacksprogrammet kommer medieprofilen Daniel Redgert agera sidekick.

– Jag har inga problem med att ställa vågade frågor som gör att folk känner sig obekväma, säger han till Nöjesbladet.

För sjätte året i rad guidar Pär Lernström tittarna i sökandet efter nästa svenska popstjärna. Till årets ”Idol” får han sällskap. Medieprofilen och podcaststjärnan Daniel Redgert kommer att fungera som reporter i programmets eftersnacksprogram ”Idol Extra”, som sänds i direkt anslutning till utröstningsprogrammet på fredagskvällar.

Daniel Redgert hintade om nyheten när han gästade P5 Stockholm på tisdagsmorgonen. När Nöjesbladet når honom bekräftar han uppgifterna.

– Jag gör debut i linjär-rutan i samband med livesändningarna i höst, men förhoppningen är att jag redan inom en snar framtid hoppar in och gör kul innehåll på TV4 Play. Det är så mycket kul som händer med Idol Extra i höst så vissa trådar är fortfarande lösa, säger han.

Vill inte stryka deltagarna medhårs

Daniel Redgert driver den uppmärksammade och kändistäta podcasten ”Tankar med”. Där har han gjort sig känd för att våga ställa de obekväma frågorna, oavsett vem som sitter i intervjustolen.

Kommer vi få se sånt i programmet?

– Absolut, jag kommer att vara rätt fram och har inga problem med att ställa vågade frågor som gör att folk känner sig obekväma. Jag är trots allt där för Idolerna, att stryka dem medhårs bara för sakens skull gynnar ingen. Tror till och med att jag vågar utlova en och annan snaskig detalj också.

”Idol 2017” har premiär på TV4, måndag den 21 augusti klockan 20.00.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol 2017

Idol

TV4