Flinck och Peczynski klara för "Let's dance"

"Jag är rädd för allt, det är en del av tjusningen"

Publicerad 2017-01-25

Thorsten Flinck och Dominika Peczynski är klara för ”Let’s dance”.

Det avslöjades i dag under ”Nyhetsmorgon” i TV4.

– Jag vill inte åka ut först, jag börjar där, säger hon till Nöjesbladet.

Nu står det klart att den tidigare ”Army of Lovers”-medlemmen är klar för ”Let’s dance”. Det avslöjades i morgonens sändning av Nyhetsmorgon i TV4. När Nöjesbladet når Dominika Peczynski är hon glad men nervös inför sin medverkan i det populära programmet.

– Jag är rädd för allt. Det är en del av tjusningen. Jag är rädd för allt från att vara jättedålig till att jag ska slå ihjäl mig eller att bli utröstad först av alla, säger hon.

Peczynski har fått förfrågan om att delta tidigare, men har då valt att tacka nej.

– Det kräver ju att man känner att man kan gå in i det med hull och hår mentalt, det tycker jag att jag kan nu. Så då funkade det bra, säger hon.

Av de deltagare som hittills blivit offentliggjorda ser hon Anja Pärson som sin största konkurrent.

– Det brukar gå väldigt bra för de gamla idrottsstjärnorna i den här tävlingen, de har väl höga smärttrösklar som vi från nöjesbranschen inte har på samma sätt. Gör det ont på mig så vill inte jag fortsätta, men som gammal idrottare så tänker man nog tvärtom, säger Dominika Peczynski.

Vad har du för mål med ditt deltagande?

– Jag vill inte åka ut först, jag börjar där, så tar vi det en dag i taget. Jag är inte en tävlingsperson så jag blir inte triggad av att det är en tävlingssituation. Det jag blir triggad av är att göra något som jag inte har gjort tidigare, säger hon till Nöjesbladet.

Det har en tid gått rykten om att Thorsten Flinck ska delta i året version av programmet, och även det bekräftades av TV4 under morgonen.

Därmed är det nu fem deltagare som hittills har offentliggjorts inför säsongspremiären i mars. Förutom Dominika Peczynski och Thorsten Flinck är alpinstjärnan Anja Pärson, konstnären och radioprofilen Stina Wollter och tv-snickaren Anders Öfvergård klara för programmet.

– Det ska bli jättekul på alla sätt, jag står med väldigt positiva ögon inför detta, sa Flinck i Nyhetsmorgon tidigare idag.

”Let’s dance”, som leds av Tilde de Paula Eby och David Hellenius, har säsongspremiär i mars.

Så gick det sen för ”Let's
dance”-dansarna

ANNONS