Modeprofilen förlovad – med drottning Silvias frisör: ”Inte beredd”

Johan Hellström friade till Fredrik Robertsson

Publicerad:
Uppdaterad:
Modeprofilen Fredrik Robertsson och hovfrisören Johan Hellström.
Foto: Ea Czyz
Modeprofilen Fredrik Robertsson och hovfrisören Johan Hellström.

NÖJE

Modeprofilen Fredrik Robertsson och hovfrisören Johan Hellström har förlovat sig.

Nu berättar Robertsson om det oväntade frieriet.

– Jag är fortfarande i chock.

I veckan anordnade pr- och modeprofilen Fredrik Robertsson tillsammans med Sarah Dawn Finer en gala till förmån för Musikerförbundets krisfond.

Robertsson som fyllde år nyligen valde att göra det istället för att ställa till med en traditionell födelsedagsfest.

I helgen firade han dock bemärkelsedagen med sambon och hovfrisören Johan Hellström på en restaurang i Stockholm. Under middagen fick Fredrik Robertsson sitt livs överraskning när Johan plötsligt friade.

Var inte alls beredd

”I SAID YES!!!” skriver han i ett inlägg på sociala medier och mängder av kändisvänner har gratulerat till förlovningen, däribland programledaren Jessica Almenäs, artisten Andreas Lundstedt och C-politikern Fredrick Federley.

Foto: Ea Czyz
Under födelsedagsfirandet fick Fredrik Robertsson sitt livs överraskning när Johan Hellström plötsligt gick ner på knä och friade.

När Aftonbladet pratar med Fredrik Robertsson berättar han om kvällen.

– Jag är fortfarande i chock, jag var verkligen inte beredd på det här. Jag trodde jag skulle käka med Johan men så var några kompisar också där och sedan skulle Johan hålla ett tal. Han brukar vara väldigt bra på att hålla tal, men han var så nervös och stammade och tappade orden. Sedan gick han ner på knä och frågade om jag ville bli hans man. Alla började jubla och skratta och jag bröt ihop som en blöt liten fläck. Det var så jävla fint och vackert.

”Går bara runt och ler”

– Det känns fantastiskt. Vi går bara runt och ler och tittar på varandra och skrattar och snurrar på ringarna. Jag har fått en ring i vitt guld med tre feta diamanter, den är superfin och han har designat den själv. Johan har en likadan ring fast utan diamanter, han är lite mer maskulin än jag, säger Fredrik Robertsson skrattandes innan han lämnar över telefonen till sin blivande man:

– Det känns helt underbart men jag var jättenervös. Tänk om han får panik och säger nej? Men jag trodde inte det.

Fredrik Robertsson och Johan Hellström har varit ett par i nästan två och ett halvt år.

– Någon har sagt att när det är rätt så är det lätt. Men jag trodde inte att den perfekta relationen fanns, att det var en utopi. Men i vårt fall är det så enkelt och så kärleksfullt. Jag har träffat världens mest fantastiska man, avslutar Johan Hellström.

Tog över efter Björn Axén

Johan Hellström som tog över som vd för Björn Axén efter dennes bortgång 1993 ansvarar för drottning Silvias och prinsessornas festfrisyrer. Han stod också bakom Dominika Peczynskis bröllopsfrisyr när hon gifte sig med Anders Borg.

Fredrik Robertsson är en stilikon i Stockholms kändisvärld, men är även en flitig gäst på storstädernas modeveckor. Han är även omskriven i modemagasinet Vogue som en välbehövlig färgklick på röda mattor världen över.

Publicerad:

LÄS VIDARE