Katy Perry om självmordstankarna: ”Jag skämdes”

Berättar i terapi om svåra tiden

1 av 3
NÖJE

Katy Perry bjuder in fansen till sina privata terapisamtal.

Där avslöjar sångerskan att hon har lidit av depressioner och haft självmordstankar.

– Jag skäms över att jag hade de tankarna, säger hon i ett livesänt samtal.

Katy Perry, 32, delar allt med fansen.

I en fyra dagar lång live-sändning låter hon tittarna bland annat följa med på känslosamma terapisessioner, där hon avslöjar att låten ”By the Grace of God” från 2003 är ett resultat av stjärnans tidigare självmordstankar.

Syftet med de öppenhjärtiga samtalen? Att marknadsföra nya albumet ”Witness”. Katy Perry har låtit installera kameror i hemmet i äkta Big Brother-anda och livesänder dygnet runt.

Och under fredagen mötte hon kändisterapeuten Dr. Siri Singh och berättade bland annat om sina alkoholproblem och depressioner – och att hon har haft självmordstankar.

– Jag skäms över att jag hade de tankarna, var så låg och deprimerad, sade hon och berättade samtidigt att ”By the Grace of God” skrevs ”för att jag tror på något mycket större.”

– Jag vill bara bli älskad, säger hon i sändningen.

Lärde sig att kramas

Mötet blir känslosamt och Katy Perry brister ut i tårar. Sångerskan, vars riktiga namn är Katheryn Hudson, berättar även om hur hon kämpar för att upprätthålla sin privata och offentliga image.

– Folk pratar om mitt hår, visst, de gillar det inte eller önskar att det var längre, säger hon och fortsätter:

– Jag vill så gärna vara Katheryn Hudson att jag ibland inte ens vill se ut som Katy Perry, och det är lite varför jag klippte mitt hår. Jag ville verkligen vara mitt autentiska jag.

Hon avslöjade även att hon nyligen ”lärt sig att kramas”.

– Jag har alltid trott att jag var, du vet, för intim, som en sexuell sak. Som att en kram är en sexuell sak, att någon kan känna mina bröst eller något sådant. Och jag insåg att det inte är allas avsikt. Det är bara en kram. Så jag lärde mig bara det.”

Livesändningen avslutas på måndag. ”Witness”, som är Katy Perrys femte studioalbum, släpptes fredagen den 9 juni.

ARTIKELN HANDLAR OM

Katy Perry