Familjen Wahlgren om Kristallen-succén

”Det är så sjukt. Jag kan inte fatta det själv”

avJakob Meijer, Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: AFTONBLADET / 85705
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren.

”Wahlgrens värld” kan bli årets stora vinnare på Kristallengalen.

Kanal 5:s succéserie kan ta hem hela tre priser.

– Det är så sjukt. Jag kan inte fatta det själv, säger Bianca Ingrosso.

Det går bra nu för Pernilla Wahlgren med familj. När tv-priset Kristallen delas ut den 1 september har Kanal 5-serien ”Wahlgrens värld” chans på hela tre statyetter. Programmet är nominerad i kategorierna Årets program, Årets tv-personlighet och Årets realityprogram.

– Det är jättestort. Vi har tydligen flest nomineringar av alla program. Vi är jätteglada, säger Pernilla Wahlgren.

Dottern Bianca Ingrosso berättar att hon blev förvånad när hon fick se nomineringarna till Kristallen.
– Vår serie har ju inte gått på tv på ett halvår. Vi fick reda på det i morse (läs: tisdagsmorgonen) och jag bara: ”Oh my God! Mamma skojar de, eller eller är det sant?”

Kommer synas mer

Familjen Wahlgren kan titta tillbaka på ett succéår, där även Benjamin Ingrosso haft stora framgångar. I våras gick han hela vägen till final i Melodifestivalen, vilket han senare följde upp med en Rockbjörnen-nominering i kategorin ”Årets manliga liveartist”.

– Jag är jätteglad och tacksam. Det är sjuk roligt att få börja 2017 så här. Det är mitt första år som riktig artist, säger Benjamin Ingrosso.

Benjamin Ingrosso syntes en del i första säsongen av ”Wahlgrens värld”. Och nu när det är dags för den andra kommer det bli ännu mer tv-tid för artisten.

– Jag är med lite mer för jag har bott hemma. Jag var i USA tidigare, det var därför jag inte var med så mycket, säger han och betonar att det är Pernilla och Bianca som ska hyllas för succén – och ingen annan.

– Det ska bli väldigt roligt att se nya säsongen. De klippte det väldigt bra och vi är alla oss själva. Men som sagt, det är mamma och Biancas program.

Vad är det som gör att alla verkar gilla familjen Wahlgren just nu?

– Ingen aning. Men förhoppningsvis gillar de mig för att jag gör musik och ”performar”. Och syrran har fans för hon är en väldigt bra förebild för tjejer och folk vill följa hennes vardag. Så folk gillar väl oss av olika anledningar, vilket är kul.

Familjen Wahlgren – nu och då 00:36
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM