Simon Sköld

Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig

Höll bröllopet hemligt: ”Som jag längtat”

Av: 

Louise Åström

Andreas Hansson

NÖJE

Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig.

Under en hemlig ceremoni på landet sa paret ja till varandra.

– Simon, att du vill leva med mig resten av mina dagar på jorden är mitt livs största triumf, skriver Läckberg på Instagram.

Fjärde sommaren ihop – och kärleksfest.

Författaren Camilla Läckberg, 42, och Simon Sköld, 30, har gift sig. På Instagram berättar de båda själva om bröllopet som planerats i hemlighet.

”Vi har planerat detta så länge men det spelar ingen roll hur många gånger jag upprepar det. Jag kan knappt tro det”, skriver Simon.

Bröllopet ägde rum utomhus på Läckbergs landställe under dagen. Under en mindre ceremoni sa paret ja till varandra inför familjen och sina närmaste vänner. Vigselförrättare var Mia Törnblom, nära vän till paret och gudmor till parets dotter Polly.

– Det var fantastiskt. Det var så vackert. Vi hade allt. Jag är jättestolt och hedrad över att jag fick hålla bröllopet åt dem. Vi grät, säger hon till Nöjesbladet.

Enligt Christina Saliba, Läckbergs presskontakt är paret mycket lyckliga.

– De är jätteglada, säger hon.

”Svårt att hålla tyst”

Läckberg berättar på Instagram hur hon kämpat med att inte råka avslöja några av planerna.

”Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. SOM jag längtat efter att kunna berätta för er. Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss”‚ skriver hon och fortsätter:

”Simon, att du vill leva med mig resten av mina dagar på jorden är mitt livs största triumf. Sedan vi först träffades har du gjort dagarna roligare, mer färgstarka. Och tryggare. Jag har aldrig känt mig lika trygg som när jag är med dig. Jag älskar dig, nu och för evigt”.

Simon hyllar sin nyblivna fru.

”Jag älskar dig Camilla. De senaste åren har varit de bästa i mitt liv. När jag är med dig och vår underbara familj känner jag mig hel. De viktigaste pusselbitarna i mitt liv har fallit på plats. Tack för att du gör varje dag till en dans på rosor.”

Under kvällen firade paret sitt bröllop under en stor fest på Skeppsholmen i Stockholm.

Uppgift: Åker till New York

Paret har tidigare spelat ner uppgifterna om att de skulle gifta sig i år. I maj dementerade Läckberg uppgifterna.

”ALLA frågar misstänksamt - till och med min mamma. Men nä. Dels är det en omöjlighet för oss att ställa till med överraskningsbröllop eftersom man måste söka hindersprövning innan. Dels vill vi vänta tills nästa år, så Simon får sitt 30-årsfirande ifred, och gumman hunnit bli lite större. Varit nog mycket den här våren.... Så tar nu effektivt död på alla våra vänners spekulationer”, skrev Läckberg då på Instagram.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet har paret bokat in bröllopsresa utomlands. I dagarna uppges de flyga till New York för att rå om varandra efter kärleksfesten.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Simon Sköld

ÄMNEN I ARTIKELN

Simon Sköld

Camilla Läckberg