Aaron Carter

Aaron Carter: Jag greps för att jag är känd

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Aaron Carter, 29, greps av polis anklagad för att ha kört bil hög på marijuana.

Nu hävdar stjärnan att polisen stoppade honom för att han är känd.

”Han känner att han blev en måltavla på grund av sitt kändisskap”, lyder ett offentligt uttalande.

Aaron Carter och hans flickvän Madison Parker greps av polis i Georgia i lördags. Båda anklagas för innehav av marijuana, och Carter också ha kört bil påverkad.

I ett offentligt uttalande publicerat på Twitter under söndagskvällen, amerikansk tid, slår stjärnan tillbaka mot anklagelserna – och menar att han är oskyldig, rapporterar E Online.

”Aaron har ett läkarintyg för medicinsk marijuana mot sin långvariga ångest. Han känner att han blev en måltavla på grund av sitt ”kändisskap” och en advokat kommer att ta upp fallet. Videon från Auto Zone kommer att bevisa att Aaron inte körde ett fordon när han greps för att ha kört påverkad”, lyder uttalandet.

Attackerar sin bror

Aaron Carter riktar samtidigt en känga mot brodern Nick Carter, som twittrat till Aaron tidigare samma dag.

”Till min bror: jag älskar dig oavsett vad och om du känner ett behov av att be om hjälp finns jag här och är villig att hjälpa dig att må bättre”, skrev han.

”Om min egen släkt verkligen brydde sig om mitt välmående, varför ringer han mig då inte direkt och pratar i stället för att få det att handla om honom i ett väldigt publikt forum? Det är inte coolt alls att han använder mig för PR och slår på mig när jag redan ligger”, svarar Aaron i uttalandet.

ANNONS

Uppdatera kontorsgarderoben! Hos Åhléns hittar du det senaste modet från välkända varumärken.

Extern länk från Åhléns

Gå till butiken

Thank you ALL for your prayers & well wishes. I am so sorry to all my fans that I missed. The truth will come out!… https://t.co/2jwwJsGOf6
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Aaron Carter

Nick Carter