Emilia Wahlunds ärliga ord om relationen med Marcelo Peña

”Vi har det jättejobbigt”

Att bli småbarnsförälder kan slita rejält på relationen.

Några som fått uppleva det är influencerparet Marcelo Peña och Emilia Wahlund.

”Vi har nog aldrig haft det så här kämpigt med vårat förhållande”, skriver hon på sin Instagram story.

Emilia Wahlund.
Emilia Wahlund.

I april blev Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlund, 21, föräldrar till en dotter. Nu har deras följare börjat undra varför paret inte syns ihop lika ofta. På sin Instagram story berättar Emilia nu om hur relationen påverkats av att få barn.

”Jag ska vara ärlig med er och berätta att vi har det jättejobbigt just nu. Vi har nog aldrig haft det så här kämpigt med vårat förhållande förr men vi kämpar på och ger inte upp i första hand.”

Att hon söker en egen lägenhet har dock spätt på ryktet om att hon och Marcelo har gjort slut, något som hon bestämt dementerar.

”Det var för att komma närmre stan/vänner/familj tills vi (jag och Marcelo) flyttar till vår lägenhet vi köpt. Handlar om en månad” skriver hon på Instagram story.

Marcelo Peña.
Marcelo Peña.

Marcelo Peña om relationen

Marcelo skriver i ett meddelande till Aftonbladet att de har småtjafsat lite den senaste tiden. Han menar att Emilia la ut texten i stundens hetta och att hon i efterhand ångrat sig. Att de haft det tufft den första tiden som föräldrar ser han inte som något märkvärdigt.

”Klart det blir extra kämpigt med ett barn, mindre sömn, mindre tid för varandra och mer ansvar men det känns ändå som att vi reder ut detta också som vi gjort med allt annat” skriver Marcelo Peña.

Aftonbladet har sökt Emilia Wahlund.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE