Molly Nutley har förlovat sig med kärleken

Stjärnan: ”Det är absolut mannen i mitt liv”

1 av 3
NÖJE

Regissören och skådespelaren Helena Bergströms dotter Molly Nutley, 22, har etablerat sig som en skådis av rang. I nya filmen ”Vilken Jävla cirkus” som har premiär i dagarna, har hon den kvinnliga huvudrollen. Där blir hon kär i Hugo som spelas av Gustav Lindh.

De är ett par även i verkliga livet och det var under inspelningen av filmen som kärleken tog fart.

– Vi träffades i vintras när filmen spelades in. Jag är ju bara tjugotvå år så folk i min närhet har sagt till mig att kärleken kommer så småningom. Och så plötsligt bara står han där! Han är underbar, förklarar Molly på efterfesten av galapremiären för ”Vilken jävla cirkus”.

Molly står i vimlet i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm och det unga kärleksparet viker inte från varandras sida.

– Vi bor tillsammans på Söder. Gustav flyttade upp från Malmö, men vi insåg båda två att vi är väldigt unga och att det är dyrt att bo i Stockholm så vi vinner på att bo ihop. Dessutom älskar vi varandra så…

”Det är absolut mannen i mitt liv”

På sitt Instagramkonto har följarna anat att Molly och Gustav har förlovat sig, och nu berättar hon för Nöjesbladet hur det gick till.

– Det var han som tog initiativet och jag sa ja. Jag har ju en ring på fingret, säger hon skämtsamt och fortsätter:

– Det bästa med Gustav är att han är så otroligt empatisk. Han ser mig och så är han väldigt spontan och rolig. Det är absolut mannen i mitt liv, avslutar hon.

Molly var tidigare tillsammans med dansaren Calle Sterner som hon träffade när hon var med i ”Let’s dance” 2012. Den relationen tog slut två år senare.

ARTIKELN HANDLAR OM

Film