Mariah Carey hånas efter intervjun om Las Vegas

NÖJE

Mariah Carey skulle i måndags intervjuas i ”Good morning Britain”.

Då ställde programledaren Piers Morgan frågor om masskjutningen i Las Vegas till en oförberedd Carey.

Nu rasar tittare både mot världsstjärnan och programmet, skriver Independent.

”Så smaklöst”, twittrar en upprörd tittare.

Foto: AP
Mariah Carey.

Mariah Carey, för dagen klädd i en röd klänning, halvliggande på en soffa med en stor julgran i bakgrunden, var tänkt att via länk intervjuas angående sin julturné.

Men strax innan kom beskedet om skjutningen i Las Vegas. Det fick programledaren Piers Morgon att inledningsvis ställa frågor om masskjutningen till en synes helt ovetande Mariah Carey.

– Vad är din reaktion, till alla konsertbesökare, musikfans, att folk som älskar artister som du, och som har betalat pengar att få se andra uppträda, blir måltavlor... frågar Morgan Piers.

Skapar storm i sociala medier

Världsstjärnan har svårt att hitta orden, men försöker så gott hon kan.

– Det är hemskt för människor vill bara gå ut för att lyssna på musik, och det är vad de vill göra. Verkligen, de är ute på kvällen och så händer något så chockerande som det här, och ingen hade kunnat förvänta sig det. Det är bara fel. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, säger hon liggande på sin soffa.

I sociala medier hånas nu stjärnan för intervjun och hennes framträdande beskrivs som ”osmakligt”. Samtidigt försvaras hon av många, som i stället menar att det var fult av Morgan Piers att ta upp skjutningen i en intervju som var tänkt att handla om något annat.

”Orättvist mot Mariah Carey”

”Så smaklöst att släppa nyheten Vegas-skjutningen för Mariah Carey i direktsänd tv. Skäms”, twittrar en person.

En annan skriver:

”Att blanda ihop en förbestämd intervju med Maria Carey (och en julgran?!) med de hemska nyheterna från Las Vegas. Overkligt och orättvist mot Carey”.

Efter programmet har Piers Morgan försvarat sitt agerande.

”Vi berättade för Mariahs folk innan intervjun. Hennes reaktion kändes väldigt relevant med tanke på att hon är en artist som ofta är i Vegas.”

Minst 59 personer dödades och över 500 skadades i samband med masskjutningen i Las Vegas.

Diskutera artikeln, få ett roligare, intressantare, kärleksfullare och glittrigare Facebookflöde - följ Nöjesbladet på Facebook och bli allmänbildad på kuppen

ARTIKELN HANDLAR OM