"Skål"-stjärnorna gör pod ihop

TT-AP

Publicerad 2024-05-10

Ted Danson och Woody Harrelson slog båda igenom i tv-serien "Skål". Arkivbild.

”Where everybody knows your name with Ted Danson and Woody Harrelson (sometimes)” – det är namnet på en ny podcast som har premiär den 12 juni.

Titeln är en referens till skådespelarnas år tillsammans i den amerikanska tv-serien ”Skål” och det framkommer också att Harrelsons deltagande kommer att vara mer sporadiskt. Enligt strömningstjänsten Sirius XM kommer han att medverka tillsammans med Danson ”när han kan hitta honom”.

I podcasten kommer duon att gästas av bland andra Will Arnett, Kristen Bell, Laura Dern, Jane Fonda och Conan O'Brien.

”Även om jag alltid har haft svårt för småprat på cocktailpartyn, har jag märkt att det är ett verkligt privilegium att sitta ner med någon för en djup, oavbruten konversation. I den här podden kommer vi att göra just det”, säger Danson i ett uttalande som citeras av Deadline.

”Och att jag får göra det med Woody, min käre vän sedan flera decennier, är körsbäret på toppen av glassen”, lägger han till.

Situationskomedin ”Skål” sändes under elva säsonger mellan åren 1982 och 1993 och hade förutom Danson och Harrelson namn som Rhea Perlman, Kirstie Alley, Kelsey Grammer och Shelley Long i rollistan.

ANNONS