Publicerad:
Uppdaterad:

Rickard Olsson har hittat kärleken igen – efter uppbrottet

Olsson om nya kärleken: ”Kul som tusan”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Rickard Olsson är kär igen efter uppbrottet från Therese Broberg.

Kvinnan som fått ”Bingolotto”-programledaren på fall heter Giselle Hyvönen och är 42 år.

– Jag har fått en tonartshöjning i livet, säger han till Nöjesbladet.

Kvällen innan julafton leder Rickard Olsson, 52, ”Bingolottos” traditionella uppesittarkväll i TV4.

I år med en extra fin känsla inombords, han är nämligen kär igen efter uppbrottet i maj från dåvarande flickvännen Therese Broberg, 34. En separation som han i somras beskrev som jobbig.

– Förhållanden måste få vård, vi blev till slut som inneboenden hos varandra, sa Rickard Olsson till Nöjesbladet.

”Det ena ledde till det andra…”

Nya flickvännen heter Giselle Hyvönen och är 42 år.

– Vi träffades genom vår gemensamma kompis Ann Söderlund, det sa bara klick och det ena ledde till det andra. Vi har kul som tusan. Jag har träffat hennes barn och hon har träffat mina. Det går inte riktigt efter formulär 1A, men det är det som är så jävla härligt. Jag har fått en tonartshöjning i livet, säger Rickard Olsson.

1 av 2 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Rickard Olsson.

Programledaren medger att han hade tänkt vara singel ett tag, men att nya kärleken kom emellan.

– Jag har aldrig förstått kändisar som går ut och in i förhållanden till höger och vänster och så plötsligt blir man en sådan, det är lustigt.

Giselle Hyvönen är frisör och entreprenör och håller på att starta upp ett företag med Ann Söderlund och Sanna Lundell som sysslar med ”gynkjolar”.

– Det heter Me Covers,  det kan ju vara lite känsligt att gå till gynekologen, då finns det en engångskjol som man kan skyla sig lite med så man slipper känns sig så blottad, säger Rickard Olsson.

Beskriv din nya kärlek?

– Hon är snygg och nyfiken, glad och har humor. Vi har gått på utställningar tillsammans och jag uppskattar verkligen att hon vill hitta på saker, hon är nyfiken och rastlös.

Ungkarlsplanerna sprack

Du vågar kasta dig in i en ny relation när du nyss har lämnat ett tio år långt förhållande?

– Det här var inte alls enligt planerna, min plan var att vara ungkarl, fokusera på hemmet och ta det lugnt. Men när det kommer någon som bara drabbar en så kan man inte följa ett schema eller mall som man bestämt sig för utan det var bara att följa med, det var för bra för att man skulle säga nej. Det finns inget skav någonstans, det är vi båda förvånade över. Det brukar alltid finnas något man måste kompromissa med, men det finns det inte här. Ska jag vara helt ärligt är det jävligt bra. Jag är kär, så är det.

Ska ni fira jul tillsammans?

– Vi har ju båda barn så vi firar i mellandagarna och på nyår. Hon har en hund och hade glömt att skaffa hundvakt. Jag hade lovade bort mig som hundvakt innan vi träffades. Så vi ska gå runt i Stockholm med hundarna och ha en riktig Woody Allen-jul och kasta löv i ansiktet på varandra, säger Rickard Olsson och skrattar.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: