Channing Tatum och Jessie J har gjort slut

”Fungerade inte”

Stjärnparet Channing Tatum och Jessie J har gjort slut efter ett år tillsammans.

Distansförhållande och olika prioriteringar ska ligga bakom uppbrottet, rapporterar People.

De sågs första gången tillsammans i oktober 2018 och i oktober i år var senaste gången de sågs offentligt. Nu har Channing Tatum, 39, och Jessie J, 31, gjort slut, enligt People.

”Inget drama”

Anledningen till uppbrottet ska ha varit olika prioriteringar och ett distansförhållande som ska ha tärt på paret.

– Det var inget drama. De bestämde sig för att gå skilda vägar och är fortfarande goda vänner, säger en källa till People.

Hade olika prioriteringar

Stjärnparet sågs för första gången på en dejt där de spelade minigolf förra året. Och enligt People var Tatum och Jessie intima med varandra några månader efter Channing Tatum och Jenna Dewan, 39, gjorde slut. De hade också ett barn tillsammans, Everly, 6.

Men nu, efter ett år tillsammans, har det tagit slut mellan sångaren Jessie J och skådespelaren Channing Tatum. En till källa bekräftar för magasinet att de fortfarande är vänner.

– Channing och Jessie hade olika prioriteringar och fokus som inte riktigt stämde överens. De hade en rolig relation, men det fungerade bara inte. Channing måste vara mycket i Los Angeles, så han kan spendera tid med Everly (hans dotter reds. anm.). Jessie föredrar England. De är fortfarande vänner, säger källan.

Publisert:

LÄS VIDARE