E-sportprofil död – blev endast 31 år gammal

”Jag kommer alltid att älska dig”

Byron ”Reckful” Bernstein blev 31 år.
Byron ”Reckful” Bernstein blev 31 år.

Byron ”Reckful” Bernstein är död.

E-sportprofilen blev endast 31 år gammal.

”Tack för att du var en del av mitt liv”, skriver hans ex-flickvän på Twitter.

Byron ”Reckful” Bernstein var en av de första stora profilerna att streama på plattformen Twitch och var en professionell e-sportspelare. Det var framför allt spelet ”World of warcraft” han hade mest framgångar i. Nu är han död rapporterar bland annat Daily Star som refererar vidare till flera andra stora e-sportprofiler på Twitter.

Han blev endast 31 år gammal och enligt hans ex-flickvän begick han självmord bara timmar efter att Byron själv twittrat.

”Någon jag älskar har tagit sitt liv. Jag önskar att jag kunde ha sagt något för att förhindra det. Byron, jag önskar att jag kunde ha hjälpt dig. Det gör vi alla. Jag är så ledsen att jag inte kunde. Tack för att du var en del av mitt liv. Jag kommer alltid att älska dig”, skriver hon på Twitter.

”Livet är inte rättvist”

”Reckful” var välkänd inom e-sportkretsarna och han hade nästan en miljon följare på Twitch och drygt 250 000 följare på Youtube. Under senare år ägnade han sig mest åt att streama olika saker och han pratade även om psykisk ohälsa öppet på sina kanaler.

Efter att nyheten kom under torsdagen visades gamla klipp med honom på hans Twitch-kanal och tiotusentals personer samlades där. Sociala medier svämmades över med kärleksfulla kommentarer från andra e-sportare och fans.

”Byron du förtjänade bättre. Livet är inte rättvist. Du var bland de bästa personerna att umgås med, du förtjänade så mycket bättre än det här. Du var och kommer alltid att vara en legend i mitt liv så på det sättet kommer du aldrig att dö. Vila i frid”, skriver e-sportprofilen och vännen Chance ”Sodapoppin” Morris på Twitter.

Byron, I wish I could have helped you. We all do. I’m so sorry I couldn’t. Thank you for being a part of my life. L… https://t.co/pq24sDkxzr
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN