Parnevik om missen: ”En LSD-tripp med flygande guldkor”

avJakob Meijer

1 av 3

Jesper Parnevik fick hård kritik för sitt uppmärksammade Twitter-skämt om Zara Larsson.

Då försvarade han sig med att han tagit sömntabletter.

För Expressen berättar han nu att det inte är första gången det gått snett efter att han tagit tabletten.

Det var i samband med terrorattacken i franska Nice förra sommaren som Jesper Parnevik oväntat bestämde sig för att skämta om Zara Larsson.

På Twitter skrev han:

”Ryktet säger att det var en man och en kvinna som körde lastbilen, men jag slår vad om att Zara Larssons utbrott kommer låta: Jag hatar alla män”.

Tv-profilen och förre golfproffset fick motta massiv kritik. Jesper Parnevik valde att göra en pudel direkt och försvarade sig med att han tagit en sömntablett och inte visste vad han gjorde.

– Jag har sagt till våra barn att man aldrig ska blanda in andra i vad man twittrar. Det går helt emot våra värderingar i familjen. Vi predikar alltid i familjen att man ska sprida glädje och kärlek och hålla debatten på positiva nivåer. Det här går emot allt jag står för. Det var väldigt olyckligt, sa han till Nöjesbladet.

Parnevik: ”En total LSD-tripp”

Nu berättar Jesper Parnevik för Expressen att det även tidigare hänt att han skrivit pinsamheter efter att han tagit en sömntablett.

– Vi var involverade i några restauranger i Vegas och det var ett jävla bråk med aktieägarna. Jag skulle gå in och medla och skickade ett mejl till 110 aktieägare. Jag hade tagit en sömntablett men trodde jag skulle få i väg mejlet innan det slog in. Nästan morgon när jag läste mejlet var det som en total LSD-tripp med flygande guldkor, säger han i en intervju med tidningen.

För att rädda situationen bestämde sig Parnevik för att skicka ut ett nytt mejl för att be om ursäkt. Men även den gången blev det inte helt som han tänkt sig.

– Sen träffade jag en av aktieägarna på en fest som sa att de inte fattat någonting för tydligen hade jag bara skickat första mejlet till en enda aktieägare.

Vad gäller incidenten med Zara Larsson var Jesper Parnevik snabb med att be om förlåt. En ursäkt som artisten ska ha accepterat.

ARTIKELN HANDLAR OM