Miriam Bryant om romansryktena med Paradise Hotel-Hampus

"Vi har aldrig gjort något"

NÖJE

Miriam Bryant talar ut om romansryktena i podcasten ”Tankar med Daniel Redgert”. Deras påstådda relation är obefintlig, menar hon.

– Om hon upplever det så, så är det väl så, säger Hampus Marcussen.

De sågs tillsammans på ”Hudikkalaset” förra sommaren. Sedan dess har romansryktena mellan artisten Miriam Bryant och Hampus Marcussen, känd från ”Paradise Hotel”, florerat.

Men i senaste avsnittet av podcasten ”Tankar med Daniel Redgert” ryter Miriam Bryant ifrån. Deras påstådda relation är helt obefintlig, menar hon.

– Vi hängde väl några gånger, men vi har aldrig gjort något. Han snackade om det i pressen och typ tog intervjuer om hans eventuella känslor till mig. Men han sa ingenting om det till mig, säger hon till Daniel Redgert.

Nöjesbladet når Hampus Marcussen för en kommentar.

– Då är det väl så. Vi har en obefintlig relation. Om hon upplever det så, så är det väl så. Hon har bildat sig sin uppfattning och den får man respektera, säger han.

Men hur upplever du det?

– Vi har ju träffats och varit vänner. Men det är ju en obefintlig relation, så det har hon helt rätt i, säger han.

– Vi har ju haft en relation till varandra, men som vänner.

När romansryktena blossade upp, menade Hampus Marcussen att ”vänskapen skulle kunna övergå dejtande” och att han ”skulle kunna bli kär i henne”. I podcasten diskuterar Daniel Redgert och Miriam Bryant hur hennes kändisskap påverkar människor i hennes närhet.

– Jag är sårbar och tog illa upp när Hampus snackade om mig och fabricerade något. Mitt största problem är att jag vill att folk ska gilla mig och jag blir skitledsen av att umgås med människor som inte har den inställningen. Vad har jag gjort dem?

Tankarna gäckar Miriam Bryant. Hon berättar i podcasten att hon ofta pratar med sin psykolog om hur svårt det är för henne att borsta av sig folks eventuella fördomar.

Hampus Marcussen menar dock att han inte hade en dold agenda bakom vänskapen med sångerskan.

– Jag förstår tanken, det är klart. Hon är ett större namn än mig och jag förstår att hon tänker i de banorna, men så är det absolut inte och jag hoppas inte att hon tror att jag var med henne på grund av det för då lärde hon verkligen inte känna mig.

ARTIKELN HANDLAR OM