Bachelor och Bachelorette

Klart: Bachelor får ny säsong

Söker med ljus och lykta

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Kärleksletandet fortsätter även nästa år.

”Bachelor” får en sjätte säsong.

– Nästa säsong ska det bli kärlek som håller för livet, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Årets säsong var speciell. Först var Simon Hermansson ensam kille i programmet ”Bachelor”. Men sedan kom en till kille in i leken, Felix Almsved.

Detta blev speciellt och rörde upp mycket känslor. Dessutom är inget av paren tillsammans i dag. Så något lyckligt slut blev det inte.

”Målet är frieri”

Men på torsdagskvällen blev det klart att kärleksäventyret fortsätter även nästa år.

– 2020 gäller det att gå all in. Målet är ett frieri i sista avsnittet, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

Söker efter killar

Redan nu har jakten på kärleksletande ungkarlar börjat för nästa år. Produktionen meddelat att de ”söker med ljus och lykta.”

– Bachelor har en stor och oerhört lojal publik. Nu hoppas vi att denna kärleksarmé mobiliseras och överöser oss med tips. Nästa bachelor kan vara en kompis, en granne, en son, en bror eller kanske ett ex. Han kanske inte ens bor i Sverige? Huvudsaken är att han verkligen är redo att stadga sig, säger Hans Abrahamsson i pressmeddelandet.

ANNONS EXTERN LÄNK

SISTA CHANSEN – Jätterea på supersäljarna inom TV. Spara tusenlappar. Köp här

Komplett.se

Publisert:

LÄS VIDARE

”Bonde söker fru” – så gick det sen för brevskrivarna

ÄMNEN I ARTIKELN

Bachelor och Bachelorette

TV4

Hans Abrahamsson

Kärlek

Simon Hermansson