Nya artister till Allsång på Skansen

SVT utökar artistlistan med fyra nya namn inklusive Lill Lindfors och Anne-Lie Rydé

Sanna Nielsen.
Sanna Nielsen.

SVT maxar ”Allsång på Skansen” på tisdag.

Lill Lindfors, Anne-Lie Rydé, Andreas Weise och Rhys läggs till artistlistan i ett redan välfyllt program.

Tisdagens ”Allsång på Skansen” är säsongens näst sista och kompletteras också med specialprogrammet ”Allsångsscenen är din” där äran gått till Lena Philipsson att fylla en egen timme av show och musik från Sollidenscenen på Skansen.

Och nu väljer SVT att maxa artistuppställningen. Sedan tidigare har man annonserat att programledaren Sanna Nielsen kommer gästas av Lena Philipsson, Victor Leksell, Bengan & Allan Janson och Merit Hemmingson, men nu väljer kanalen att addera ytterligare fyra namn till listan över medverkande artister.

Lill Lindfors, Anne-Lie Rydé, Andreas Weise och Rhys kommer också att medverka i det fullmatade programmet och sjunga allsång tillsammans med tv-tittarna. Den ordinarie allsångstimmen i ”Allsång på Skansen” sänds i SVT1 20.00 och direkt efter lämnar Sanna Nielsen över taktpinnen till Lena Philipsson som styr ytterligare en timme i samma kanal i ”Allsångsscenen är din”.

Säsongsavslutningen av ”Allsång på Skansen” sänds nästföljande vecka, tisdag 11 augusti och då gästas programmet av Petter, Helen Sjöholm och den tidigare programledaren Petra Marklund.

Lill Lindfors intar allsångsscenen på tisdag.
Lill Lindfors intar allsångsscenen på tisdag.
Publisert: