Kevin Klein avslöjar: hittade kärleken tack vare ”Idol”

1 av 2 | Foto: Lotte / 3226

avStina Dahlgren

NÖJE

Kevin Klein har äntligen hittat kärleken.

Efter ett uppträdande i ”Idol” skickade hon ett meddelande till stjärnan som omedelbart kände att det slog gnistor.

– Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger han i ”Kändispodden”.

Idoldeltagaren Kevin Klein, 25, har tidigare gått ut med att han har haft svårt att hitta kärleken. I en av fredagsfinalerna av ”Idol” pratade han om mobbing och sin rädsla att vara ensam resten av livet. I ”Kändispodden” berättar han nu om hur han länge har kämpat med kärleken och försökt att hitta en partner på olika dejtingsajter.

– Ibland kändes det som att det nästan var min enda utväg. Jag vill inte säga att det var helt värdelöst, men det funkar inte så bra när man ska skicka meddelanden och skickar till 20 olika tjejer för att hoppas på ett svar, säger Idolstjärnan.

Hittade kärleken

Han berättar att han inte heller tycker om att ragga på krogen, och inte vetat hur han ska gå till väga för att hitta en tjej.

– Innan jag ens var med i ”Idol” så funderade jag på om jag någonsin kommer att träffa någon? Det har varit väldigt svårt i många år, säger han.

Nu har han äntligen hittat den stora kärleken, tack vare sin medverkan i ”Idol”. Efter inslaget där han pratar om rädslan att vara ensam fick han ett långt meddelande.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, berättar Kevin Klein.

”Det är magiskt”

Han avslöjar att hon bor i Stockholm men att hon vill flytta ner till Lund. Hon har varit och hejat på honom under två fredagsfinaler och kommer för att visa sitt stöd även denna fredag. Kevin bryr sig dock inte lika mycket om en vinst längre.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin Klein.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol