#Metoo-rörelsen

Fler kvinnor anklagar Ed Westwick för övergrepp

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Ytterligare två kvinnor anklagar Ed Westwick, 30, för sexuella övergrepp.

Filmassistenten Rachel Eck menar att ”Gossip girl”-stjärnan tryckte ner henne i en säng med våld, rapporterar Buzzfeed.

Uppgifterna kommer bara dagar efter att han anklagats för våldtäkt.

En tredje kvinna anklagar skådespelaren Ed Westwick för sexuella övergrepp i svallvågorna av #metoo.

Det nya övergreppet ska ha skett kvällen innan Oscarsgalan 2014 när Rachel Eck introducerades för Westwick genom sin dåvarande pojkvän på en fest.

Eck säger till Buzzfeed att skådespelaren bad henne bjuda över en kompis som han kunde umgås med, men när hon avböjde eftersom det var sent gav han sig i stället på henne. Hon uppger att Westwick tryckte upp henne mot väggen och försökte kyssa henne så fort hennes pojkvän lämnade rummet.

– Jag har aldrig känt mig så obekväm i hela mitt liv, säger hon.

Ville be om ursäkt – tafsade i stället

Senare på kvällen bad Ed Westeick Rachel Eck att följa med in i ett avskilt rum eftersom han ville be om ursäkt. I stället tryckte han ner henne på en säng med våld och tafsade.

Westwick har inte kommenterat uppgifterna.

Anklagelserna mot stjärnan startade när skådespelerskan Kristina Cohen uppgav att hon våldtogs av honom när hon somnat i hans säng efter en middag.

”Jag väcktes plötsligt av att Ed låg ovanpå mig, hans fingrar gled in i mig. Jag sa till honom att stanna men han var stark. Jag kämpade emot så hårt jag kunde men han tog mitt ansikte i sina händer, skakade mig och sa att han ville knulla mig. Jag var paralyserad, vettskrämd. Jag kunde inte prata, inte längre röra mig. Han höll ner mig och våldtog mig”, skrev hon i ett Facebookinlägg.

ANNONS

Handla festkläder från små till stora storlekar under vinterns stora rea hos Cellbes. Upp till 60% rabatt på tusentals varor!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Så föddes #metoo-kampanjen

ÄMNEN I ARTIKELN

#Metoo-rörelsen

Metoo

Sexuella övergrepp

Ed Westwick