Sexbrottsanklagelserna mot Harvey Weinstein

Harvey Weinstein checkar ut från ”sexkliniken” – efter bara en vecka

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Filmmogulen Harvey Weinstein checkade in på en klinik för sitt ”sexmissbruk”.

Nu checkar han ut igen – efter en vecka.

Enligt pyskologen har Weinstein tagit terapisessionerna seriöst, rapporterar TMZ.

Filmproducenten Harvey Weinstein ska nu ha lämnat kliniken för sexmissbrukare i Arizona, rapporterar TMZ.

På lördagen checkade han ut och med sig hade han psykologens goda vitsord.

Enligt uppgifter till nöjessajten Page six kom Weinstein dock för sent till gruppterapin, svarade i mobiltelefon – och somnade när andra pratade.

I kölvattnet av sexskandalen som vuxit sig allt större har bland annat Weinsteins fru lämnat honom – och den Oscarsbelönade producenten kickats från sitt eget filmbolag.

”Dök upp på alla möten”

Men TMZ rapporterar att Harvey Weinstein ska ha tagit terapin seriöst. En psykolog, som arbetade med Weinstein under programmet, dementerar att han ska ha varit oengagerad och menar på att det finns en konspiration mot filmproducenten. Enligt psykologen kunde Weinstein ”fokusera på sin terapi trots massa distraktioner” och att ”han dök upp på alla möten och gick in för dem”.

Psykologen säger vidare till sajten att hans arbete bland annat bestod i att hjälpa Weinstein fokusera på att ”hantera sin ilska, attityden mot andra och empatiförmågan”.

Bodde på hotell

Weinstein ska ha bott på ett hotell medan han deltagit i behandlingarna på anläggningen. Enligt TMZ gick han i en enda gruppterapisession i början av veckan innan hans läkare beslutade att fortsätta med privata samtal av konfidentiella skäl.

En talesperson för Weinstein berättar dock för sajten att han kommer stanna kvar i Arizona ytterligare en månad för att kunna fortsätta arbetet tillsammans med sin läkare.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommarläsning till kampanjpris! Missa inte vår REA på utvalda böcker - handla här.

Shop

Publisert:

LÄS VIDARE

Weinsteins dödshot mot Jennifer Aniston

ÄMNEN I ARTIKELN

Sexbrottsanklagelserna mot Harvey Weinstein

Harvey Weinstein