Tv-bonden om tjejernas bråk: "Man måste ta för sig”

Publicerad 2017-10-25

Rivaliteten tätnar på gården.

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” anklagas Liselotte Jonsson för att ta för mycket plats i jakten på Dennis Anderssons kärlek.

– Jag tycker nog att man får passa på att ta den plats man vill, säger Dennis Andersson om bråket.

Stämningen var dålig redan förra veckan. Nu ökar rivaliteten på tv-bonden Dennis Anderssons, 23, gård.

I kvällens avsnitt av ”Bonde söker fru” flyttade fyra kärlekssökande tjejer in på hans gård i Småland – och osämjan mellan dem blev tydligare.

Mikaela Brentel berättar om grupperingarna:

– Det är jag och Annie på ena sidan och Liselotte och Filippa på andra sidan. Man kan inte vara alla fyra, vi kan inte vara kompisgänget. Vi är inte här för att hitta kompisar, säger hon.

Visste om dåliga stämningen

Hon anklagar samtidigt Liselotte Jonsson för att ta för mycket plats i jakten på Dennis uppmärksamhet.

– Jag tror att Liselotte är väldigt osäker på sig själv. Det är väl klart man vill ha egentid med Dennis men samtidigt kanske man måste ta ett steg tillbaka och se vad man håller på med. Man måste kunna stå för allt man gör, säger Mikaela i programmet.

Hon får medhåll av Annie Håkansson.

– När vi var i grupp pratade Liselotte konstant och när vi väl fick prata skulle hon lägga till en kommentar och trycka till oss. Hon skulle alltid vara värst, säger Annie.

Märkte ingenting

Liselotte säger till Nöjesbladet att hon aldrig medvetet ville såra någon. Hon är besviken att ingen pratade med henne under inspelningen och att det istället kommit fram i efterhand.

– Jag pratade med Filippa och varken hon eller jag hade förstått att det var så pass dålig stämning. Vi hade önskat att vi fick reda på det då så vi kunde göra nånting åt det, säger Liselotte.

Annie säger att hon valde att inte säga något eftersom hon tror att Liselotte ändå hade valt att fortsätta ta plats.

– Jag kände att den konflikten är onödig, säger Annie.

”Måste ta för sig”

Dennis själv säger att han känt av spänningen mellan tjejerna, men trodde inte att det var så illa som programmet visade.

– En del grejer blev man ju lite förvånad över, jag tyckte inte det att jag kände av det så mycket då. Vi hade trevligt tycker jag, säger han.

Han tycker att vissa tjejer tog för sig mer än andra – men att det är upp till var och en att våga.

– Jag tycker nog att man får passa på att ta den plats man vill. Så är det ju i livet, man måste ta för sig. Säger man inget så hörs man inte.

”Bonde söker fru” sänds i TV4 på onsdagar.

ANNONS