Dr. Dres äldsta dotter bor i bil – får ingen hjälp från pappan

Dr. Dre.
Dr. Dre.

Medan hiphop-legendaren Dr. Dre sitter inne på miljarder lever hans dotter med skulder och utan hem.

Nu berättar hon om hur hon försökt nå ut till världstjärnan.

– Hans advokat har sagt att pappa inte vill hjälpa mig, säger hon till DailyMail.

Dr. Dre, eller Andre Romelle Young, 56, var en av de största producenten och rapparna runt millennieskiftet. Idag beräknas hans förmögenhet överstiga 800 miljoner dollar. Samtidigt lever hans äldsta dotter, LaTanya Young, 38, i en hyrbil och jobbar med att leverera mat för att få vardagen att gå runt. En lägenhet för henne och hennes fyra barn har hon inte råd med.

– Jag försöker att hålla huvudet över vattenytan, men jag har haft skulder ganska länge. Mina barn är hos vänner. De bor inte i bilen, det är bara jag, säger hon till DailyMail.

Den ensamstående mamman berättar också att hon flera gånger försökt nå ut till sin pappa för finansiell hjälp, men har inte fått en krona på 18 månader. Samtidigt betalar Dr. Dre sin exfru Nicole Young, 51, 300 000 amerikanska dollar i månaden.

– Vad Nicole har, borde min mamma ha fått, säger dottern, och syftar på Lisa Johnson, 53, som var tillsammans med Dr. Dre på 80-talet och är mamma till tre av hans döttrar.

Inte träffats på 18 år

Enligt LaTanya har hon inte träffat sin pappa på 18 år och har inte ens ett telefonnummer till honom. All kontakt med världsstjärnan sköts genom hans advokat.

– Jag är hemlös och har försökt få hjälp av pappa, men hans advokat har sagt att pappa inte vill hjälpa mig för att jag har pratat om honom i media, säger hon och fortsätter:

– Jag försöker bara kommunicera med honom och se om han vill prata med sina barnbarn. De är tillräckligt gamla för att veta vem han är och är chockade över att han inte vill ha något med dem att göra.

Hon erkänner dock att Dr. Dre har hjälpt henne tidigare, både genom att betala hennes hyror och ge bidrag, men satte stopp för det i januari förra året.

– Han sa att han inte kommer göra något mer. Jag får leva på gatan.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN