Laila Bagges miljonmiss – förhandlade bort storvinsten

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Laila Bagge går miste om flera miljoner kronor om året på sitt vinmärke.

Hon berättar om den misslyckade affärsuppgörelsen i Rix MorronZoo.

– Jag missar fyra miljoner om året på det här jävla vinet, säger hon i programmet.

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Laila Bagge.

Flera kändisar testar lyckan med ett eget vinmärke, som Petter, Ernst Kirchsteiger, Per Morberg och Maria Montazami. Även Laila Bagge har lanserat ett eget vin, som lämpar sig för allergiker.

Och vinet skulle kunna ge hennes inkomst en rejäl skjuts om flera miljoner – årligen. Men den möjligheten förhandlade hon bort. I Rix MorronZoo berättar hon om miljonmissen.

– Jag fick frågan att göra mitt eget vin, vilket jag tackade ja till. Då frågade de om jag vill ha procent eller fast arvode och i och med att jag inte visste hur det här skulle gå och jag har gjort så mycket ”procent-dealer” så tänkte jag att något måste jag ju dra in kulor på. Så jag tar en fast ”fee” på det här, säger hon.

Valde att ta 200 000 kr

Hon tog en summa om 200 000 kronor. En bra summa pengar, konstaterar hennes programledarkollega Roger Nordin.

Vinet visade sig bli en succé. Laila Bagge frågade hur mycket hon skulle ha fått om hon hade valt procentsats i stället på försäljningen.

– ”Ja, om du hade tackat ja till procenten så hade du tjänat fyra miljoner kronor om året!”, blev det svidande svaret förklarar Laila Bagge i programmet.

Roger Nordin frågar då hur mycket hon skulle ha fått per flaska.

– Det orkar jag inte ens räkna ut. Det räcker väl med att jag missar fyra miljoner om året på det här jävla vinet, säger Laila Bagge och skrattar.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Vin