"Min relation till DinSko är livslång"

NÖJE

DinSko följer upp vårens modebloggskampanj med ytterligare ett samarbete till hösten. Nu har skokedjan valt att slå sig ihop med artisten och modeprofilen Linda Sundblad.

Linda Sundblads stora modeintresse, samt möjligheten att få stödja biståndsorganisationen Plans arbete, gjorde det lätt för sångerskan att tacka ja till DinSkos samarbete.

- Min relation till DinSko är utan att överdriva livslång. När jag växte upp var DinSko det självklara valet för mig.

- Det är som bekant en konst att klä sig snyggt för en rimlig budget. Att dessutom få möjligheten att stödja Plans fantastiska arbete för unga tjejer gjorde det enkelt för mig att tacka ja, säger hon i ett pressmeddelande.

Samarbetet går ut på att Linda Sundblad har valt ut sina favoritskor i DinSkos skinnkollektion XIT och för varje såld sko går 50 kronor oavkortat till Plans arbete för flickors rättigheter. Att unga kvinnor och flickor i fattigdom får möjlighet att gå i skolan och ha större möjligheter att förbättra livet för sig själv och för sina barn.

I kollektionen XIT är mode och kvalitet är ledorden. Bland Linda Sundblads val syns säsongens trender i form av feminina klackar, ankelboots och klassiska brogues.

- Att samarbeta med Linda och Plan känns oerhört bra, säger Christina Holmqvist, Affärsområdeschef DinSko.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode