Klick!

Anders & Sarah Bagge separerar

Av: 

Frida Hübenette Högberg

Anders och Sarah har tagit ”en andlig paus två konstnärer emellan”.
Anders och Sarah har tagit ”en andlig paus två konstnärer emellan”.

NÖJE

Ännu ett kändisförhållande knakar i fogarna.

Nu har Anders och Sarah Bagge valt att ta en ”andlig paus” – och flytta isär.

Forna ”Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge, 44, och hans hustru Sarah Bagge (tidigare Johansson), 33, har flyttat isär på prov.

Trebarnsmamman bor numera i ett eget hus i närheten av makens villa utanför Stockholm.

Ska ”softa lite"

– Vi tycker om varandra väldigt mycket fortfarande. Vi är inte osams och det är inga andra inblandade, men jag har jobbat så mycket och så där. Sarah har hyrt ett eget hus nu så får vi känna hur det känns, säger Anders Bagge till Klick!

Har ni tagit en paus?

– Ja, det kan man säga. En andlig paus två konstnärer emellan. Än så länge är det inga skilsmässopapper inskickade, vi har bara bestämt oss för att softa lite.

Anders och Sarah har brutit upp två gånger under sina tre år tillsammans. Första gången var i slutet av 2009, efter bara några månader ihop.

– Att plötsligt bli trebarnspappa blev lite ”oj!”. Jag har ett helt annat liv, där jag jobbar många sena nätter, sa Anders då.

I december 2010 lämnade paret in en ansökan om skilsmässa – fem månader efter sitt barfotabröllop på Gotland – men drog tillbaka den samma dag.

– Vi har en vänskap som är otroligt stark, så jag hoppas att vi kan lösa det här. Vi kommer försöka få det att fungera ändå, sa Anders Bagge.

ANNONS EXTERN LÄNK

SISTA CHANSEN! Skaffa ett nytt HBO Max-konto här och få 50 % rabatt – livet ut!

Hbo Max

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!