Michael Jackson borde flytta hit

NÖJE

NEW YORK

Underligt, bisarrt, sjukt.

I staden som aldrig sover (New York) är allt normalt.

Michael Jackson borde lämna La-la-land och flytta hit.

Ungarna åkte pulka mitt på Times Square i måndags och nu är det nästan översvämning för all snö smälter på gatorna här i världens stad, solen skiner, det gnistrar, luktar vår. Du känner väl mej.

Hippiesarna demonstrerar och i en dokumentär på tv berättar Michael Jackson att hans schimpans delar hans toalett. Och städar efter sig.

En sån schimpans skulle man ha.

Herr Moonwalk berättar också att han tog sitt andra barn direkt från förlossningen med sig hem. Otvättad. Kvar låg Debbie Rowe och så ville hon ha det. Barnen var en present till Michael eftersom han är en underbar man.

Michael säger att penis var inne. Michael säger också att barn sover i hans rum på Neverland utanför Los Angeles (La-la land). Det är kärlek, det är inget sexuellt, och världen behöver mer kärlek, speciellt barnen.

Jag tror honom där men inte när han säger att han bara opererat sig två gånger (näsan) och är aningen skeptisk till det där med penis.

Han är underlig men underlig är positivt. Bisarr också. Den som inte är underlig och bisarr är fyrkantig och bedrövlig. Bara den som är fördömande bör fördömas. Ta det som ett motto.

Dessutom: det är festligt att en människa som föddes som en svart man nu ser ut som en vit tant.

Det besvärliga med Peter Pan är hans fans. De är blinda, de medger ingenting, allt är lögner, de är helt hjärntvättade.

De borde lära sig att onormalt inte är dåligt. Det vet Moonwalk. Hans problem är hans oförståelse inför att folk anser att det är konstigt att han dinglar ett barn över ett balkongräcke och skumt att han bara leker med gossar och den skäggige i Bee Gees.

Att bli kändis fuckar upp människor. Efter att ha nått sina drömmars mål orkar de bara klaga över hur jobbigt det är att människor vill läsa om dem även när de gör dåliga saker.

Catherine Zeta-Jones rättegång i London. Hon stämmer tidningen Hello på 500 000 pund för att de visade bilder på hennes bröllop som de sålt till en miljon pund till tidningen "OK"!

Stackars maken Michael Douglas måste sitta bredvid och stödja sin hysteriska fru som bara inte står ut med att det togs en bild medan Douglas matade henne med sked.

Stjärnornas oerhörda jättebekymmer får oss andra att vara glada över att vi ens lever.

Polackerna skottar snödrivorna och sopar vatten utanför delisarna och om någon dag är nog alla bilar befriade från snödrivorna på gatorna i den här staden som britterna tog från holländarna 1664 när Broadway fortfarande var en indianstig och där åtta miljoner människor från världens alla länder i dag lever i relativ harmoni.

Här är det onormala, det bisarra, underliga och konstiga så naturligt att det inte ens märks. Michael skulle knappt märkas.

Bara i New York, barn, bara i New York.

Fredrik Virtanen

ARTIKELN HANDLAR OM