VINN EN ROLL I "ELSAS VÄRLD"!

NÖJE

Den 3 november startar tv-serien "Elsas värld", baserad på den första av Sofi Fahrmans böcker om Elsa.

Nu har du en unik möjlighet att tävla om en roll i serien. Ladda upp ett klipp på dig själv på Youtube och var med i tävlingen!

"Elsas värld" är en komediserie i 20 avsnitt baserad på Sofi Fahrmans bok "Elsas mode". Serien, som produceras av Tre Vänner (produktionsbolaget bakom "Snabba cash", "Svensson, Svensson", "Cleo" med flera), kommer att sändas på TV3 Play med start den 3 november kl 18.00.

Hon är Elsa

Huvudperson är Elsa Gustavsson (spelas av Ellen Bergström), som efter några månaders partyliv i New York lämnar hemstaden Borås för att erövra Stockholms modevärld. Hon startar en egen blogg, som snabbt växer sig stor och snart blir en allvarlig konkurrent till Stockholms hetaste modeblogg: Marilyns showroom.

För Marilyn (spelas av Alida Morberg) blir Elsa ett uppenbart hot och rivaliteten dem emellan är ett faktum.

Den roll du tävlar om är den som "Marilyns kompis", som är ute och festar med Elsa och Marilyn. Det är en avancerad statistroll med repliker.

Så gör du

För att vara med och tävla ska du vara kvinna mellan 18 och 26 år. Vi vill att du skapar ett Youtube-konto, där du laddar upp en provfilm på dig själv där du spelar att du är ute och festar.

Mejla sedan länken till [email protected]

Var noga med att ange namn, ålder, adress och telefonnummer så vi snabbt kan kontakta dig.

Vinnaren utses av Tre vänner och sista tävlingsdag är 6 november.

Preliminärt datum för inspelning är den 8 november.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode