Fergie svarar på kritiken efter sången: ”Jag gjorde mitt bästa”

1 av 3
NÖJE

Fergie fick hedersuppdraget att sjunga nationalsången – men sågades på sociala medier.

Nu svarar superstjärnan på kritiken.

– Jag gjorde verkligen mitt bästa, säger hon till TMZ.

Fergie Duhamel, 42, tidigare frontfigur i The Black eyed peas, framförde den amerikanska nationalsången ”The star-spangled banner” i nattens all star-match i NBA.

Ett hedersamt uppdrag.

Men knappt hann stjärnan avsluta sin jazziga tolkning innan kritikerna gick loss i sociala medier.

”Värsta tolkningen någonsin?”, undrade en på Twitter.

”Fergies nationalsång tog slut för 30 minuter sen och jag har fortfarande inte återhämtat mig. En del av mig kommer aldrig vara densamma”, skrev en annan.

”Inte säker på vad Fergie försökte uppnå med sitt framträdande, men om det var ett försök att likna ’min väns fulla mamma som försöker vara sexig’ så lyckades hon”, skämtade en tredje.

Nu svarar Fergie på den hånfulla kritiken.

”Jag har alltid varit hedrad och stolt över att framföra nationalsången och igår ville jag göra något speciellt för NBA. Jag är en risktagare artistiskt sett, men det här återgivandet träffade inte rätt. Jag älskar mitt land och gjorde verkligen mitt bästa”, säger hon i ett uttalande till TMZ.

Uttalandet kom 18 timmar efter att Fergie tolkade nationalsången inför en stjärnspäckad publik, som Beyoncé, Cardi B, Chris Rock, Jimmy Kimmell och Dave Chapelle samt ligans mest framstående basketstjärnor (LeBron James, Steph Curry, Kevin Durant och Russell Westbrook).

Kändisparen som skilde sig 2017 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM

NBA