Så går Kajsa vidare

Efter skilsmässan från Måns Herngren: Nu letar Kajsa Bergqvist lägenhet.

Äktenskapet höll i tre år. Nu går regissören Måns Herngren, 45 och ex-höjdhopperskan Kajsa Bergqvist, 34, skilda vägar.

En nystart för idrottsprofilen, som nu är på lyxlägenhetsjakt i centrala Stockholm.

Enligt uppgifter till Klick! var Bergqvist på en exklusiv våningsvisning i helgen, drygt två kilometer från ex-parets nuvarande hem i hjärtat av södermalm.

– Hon var nedstämd och tillknäppt men mycket intresserad av lägenheten. Hon frågade om möjligheterna till att bygga till en balkong, säger ett ögonvittne till Klick!

En stilfull trea

Den nyrenoverade lyxlägenheten, med ett utgångsbud på cirka 4 miljoner kronor, är en stilfull trea på 86 kvadratmeter som beskrivs av mäklaren som ”någonting alldeles extra”. Lägenheten såldes senare för 5,6 miljoner kronor till en okänd köpare.

Det var i förra veckan som en gemensam ansökan om skilsmässa lämnades in till Stockholms tingsrätt. Men nyheten om parets uppbrott avslöjades redan under Guldbaggegalan.

– De sa att de haft det kämpigt ett bra tag och verkligen försökt men att de nu bestämt sig för att skiljas, säger en källa till Nöjesbladet.

”Kommer inte kommentera”

Den tredje februari skrev Bergqvist själv om skilsmässan på Facebook, enligt Nyheter24.

– Jag och Måns har skilt oss i dag. Tidningarna har redan fått nys om det och kommer skriva om det i morgon. Vi kommer inte att kommentera det hela men det känns bättre att ni får höra det av mig först.

Herngren har tidigare varit gift med sångerskan Lena Philipsson, 45. De har två barn tillsammans.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN