Stickade män

NÖJE

Hösten blir varm och stickat skön

1 av 2

Det börjar bli dags att på allvar uppdatera garderoben inför hösten. Aftonbladets Alexander Karlsson har shoppingtipsen för en av de trender vi kommer få se mycket av i höst. En av höstens stora trender är grovstickade tröjor, gärna väl tilltagna vad gäller storlek och mönster. Det är alltså trendigt att inte frysa vilket såklart låter bra med tanke på hur kallt och rått det kan vara om hösten. Här kommer två olika stil- och shoppingtips där två rejäla tröjor utgör basen.

Duffel: Acne, 4500 kr
Halsduk: H&M, 129 kr
Stickad tröja: Paul Smith, 1400 kr
Skjorta: La Redoute, 379 kr
Skor: Din Sko, 380 kr
Byxor: H&M, 298 kr
Mycket elegant och trendigt blir det i denna klart brittiskinspirerade outfit. Basen är självklart den fina stickade tröjan som blir ännu snyggare med en enkel skjorta under. Byxor istället för jeans, ett par dressade skor och en duffel över och gentlemannalooken är komplett.

Jacka; Koppartrans, 2900 kr
Stickad tröja: H&M, 398 kr
Jeans: Acne, 1000 kr
Skor: Gram, 1050 kr
En modernare och mer urban outfit. Den svarta jackan i rockigt stuk från Koppartrans kombinerat med canvasskor från Gram skapar en snygg och helgjuten svärta. Jeans i rådenim kommer tillbaka stort i höst och ljusar upp outfiten något. Acnes modell Moc är lite vidare över låren och har raka ben vilket gör att skorna framträder fint.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode