Posh och kortkort

NÖJE

Så tajt och så kort som möjligt.

Fotbollshustrun, designern och popstjärnan Victoria Beckham, 33, vet vad hon vill ha i modeväg.

Men vilket Posh-plagg i pytteformat får dina poäng?

I en bubbelgumsrosa behå och den här zebrarandiga klänningen från Azzedine Alaïa intog Posh en bestämd pose på MTV Movie Awards i Hollywood.

Victoria är ett stort fan av miniklänningen. Här parar hon ett färgglatt Pucci-inspirerat exemplar med rosa accessoarer och de obligatoriska solglasögonen på flygplatsen JFK i New York.

Här anländer hon till Oscar de la Rentas modevisning i New York i en av designerns absolut minsta tygstycken. För att fullända looken matchar Posh med klackar från Givenchy och solglasögon från hennes egen kollektion.

Posh förärades tidningen Glamours utmärkelse ”Woman of the year” i London och borde dessutom fått pris för världens kortaste hotpants. Dem matchade hon med en minikavaj, svarta bilhandskar, en liten body och stilettklackar.

På Marc Jacobs visning under modeveckan i New York bestämde sig Posh för att visa upp hela härligheten i ett syrenlila- och grårandigt fodral som både var snortajt och superkort.

I det här grafiska kjoltyget med punkvibbar och korta ärmar poserade Posh på sitt allra kaxigaste manér utanför en modegala i London.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!