Bonde-Andreas flirtade i smyg

NÖJE

Fällde sin favoritkvinna med hästtricket

1 av 2 | Foto: Raggar med djur Andreas Vestesson vet vad som går hem hos tjejerna. För att få lite privat tid med sin utvalda tog han dock med henne för att titta på hästar - inte grisar.

VIKBOLANDET

På gården svärmade fyra tjejer runt honom.

För att få smyga i väg med sin favorit tog Andreas Vestesson hjälp av hästtricket.

- Jag frågade om hon ville följa med och kolla på hästarna, skrattar Andreas.

Regnet öser ner över gården när Andreas Vestesson, 28, kommer från dagens första besök i grishuset. Han har varit uppe sedan sju, men kan unna sig en kaffepaus.

En jobbig tid

Din mamma gick bort när du var 15. Vad var det som hände?

- Hon fick cancer i livmoderhalsen, och det gick på bara ett par månader. Det är nog det bästa för den drabbade, men inte för en annan. Jag hann inte ställa in mig på det. Jag kommer ihåg att jag och brorsan skötte grisarna. Då kom farmor ner och berättade att det var över.

Hur reagerade du på det?

- Just då kommer jag inte ihåg. Skolan blev väl lite lidande och så. Så här i efterhand har jag märkt att andra bekymmer inte blir så stora när man går igenom sådant här när man är liten. Det har gjort mig starkare.

Vad gjorde du för att få din favorittjej i programmet på fall?

- När kamerateamet hade åkt, frågade jag om hon ville följa med och kolla på brorsans hästar. Jag visste att hon var hästintresserad, så det ville hon ju. Hon förstod inte ens att det var ett trick från min sida, ha ha.

"Vi kysstes"

Men sen hånglade du med en tjej första kvällen hos dig också?

- Ja, med Jessica, när vi skulle sova. Fast hångel är överdrivet. Vi kysstes lite på natten.

Märkte inte de andra något?

- Jo, Camilla. Sen kom det fram dagen efter. En tjej blev ledsen, de andra tog det bättre. Men jag står för det, det är inget att skämmas över.

Mer om böndernas kärlek:

Therese Hansson