Samir Badrans nya hälsobesked efter kollapsen

avMathilde Albinsson

Samir Badrans höga tempo körde in honom i väggen för en månad sedan.

Nu börjar artisten hitta tillbaka – och är redo att skapa musik igen.

– Jag ska i alla fall börja skriva en ny låt med Viktor på torsdag. Det ska bli fett nice, säger Samir Badran på Instagram.

För drygt en månad sedan skrev Samir Badran, 28, om kollapsen på sin Instagram.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han då i ett inlägg och konstaterade samtidigt att han drabbats av ”någon typ av utbrändhet”.

”Det snurrar i mitt huvud, min syn försämras konstant, jag har myrornas krig i mitt synfält (sök visual snow på youtube), jag har börjat få självmordstankar”, fortsatte han.

Han skrev då att han behövde en månads vila för att komma på fötter igen. Nu, drygt en månad senare, ger Samir Badran ett glädjande besked till fansen via sin Instagram story.

– Jag börjar bli på bättringsvägen nu, jag har legat hemma i fyra eller sex veckor, jag vet inte riktigt. Länge i alla fall. Det känns bra.

Skriver ny låt med Viktor Frisk

Dessutom planerar han ny musik med sin parhäst, Viktor Frisk.

– Jag ska i alla fall börja skriva en ny låt med Viktor på torsdag. Det ska bli fett nice, säger han.

1 av 2 | Foto: Pontus Orre
Samir Badran.

Men därefter väntar mer vila. Samir Badran åker till Thailand därefter, tillägger han i videoklippet.

Samir Badran berättar även att han går i terapi och äntligen hittat en psykolog som han trivs med.

– Den nya är fett rolig, hon får chock när jag berättar om mitt liv. Hon blir chockad, jag ser det på henne, säger han på Instagram story.

Nöjesbladet har sökt Samir Badran via sin agent, som låter hälsa att artisten behöver vila och är inte redo att ge intervjuer än.

ARTIKELN HANDLAR OM