Får skäll för sin stil

NÖJE

Skådespelerskan Taylor Momsen är känd för sin roll som Jenny Humphrey i ”Gossip girl”. Men hon är även känd för sin galna stil.

Foto: Taylor Momsen

Taylor Momsen, 16, älskar sin stil. När hon nyligen gästade tv-programmet ”This morning” beskrev hon den som en blandning mellan grunge och Chanel. Hon klär sig oftast i svart, trasiga jeans och korta kjolar och sminkar sig med mycket kajal.

Missnöjda tv-tittare

Men tv-tittarna är inte helt nöjda. De tycker att hon borde vänta med att klä sig så utmanande tills hon blir äldre.

– Jag förstår inte – är det meningen att jag inte ska få klä mig så här förrän jag fyller 30? Är det verkligen först då som man ska få klä sig hur man vill? För två år sedan slutade jag high school och sedan dess är jag min egen boss, säger hon till ”This morning”.

Dagligen får Taylor Momsen arga telefonsamtal från hennes fans mammor som säger åt henne att tänka på hur hon klär sig. Men Momsen vägrar att ta åt sig. Skådespelerskan vet också att det skrivs arga och elaka kommentarer om hennes stil på internet, men det väljer hon att inte ta åt sig av.

– Någon kommer alltid att ha något att säga om en, men om man bara är säker i sig själv och i det man gör så går det bra, säger Taylor Momsen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode