Nu är allt klart för separation

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-01-24

HOLLYWOOD. Brad Pitt och Angelina Jolie kan gå skilda vägar.

Paret har träffat en skilsmässoadvokat i Kalifornien och delat upp förmögenheten på mer än två miljarder kronor.

– Deras sex barn ska bo med Angelina, säger en uppgiftslämnare.

Men på söndagen dementerade en representant för paret uppgifterna.

Brad Pitt och Angelina Jolie har träffat en skilsmässoadvokat i Los Angeles för att dela upp sina tillgångar på flera miljarder. Dokumentet skrevs enligt en källa på tidigare i januari.

De sensationella uppgifterna i News of the World sätter punkt för månader av spekulationer om parets krisartade relation.

Förberedelserna inför brytningen inleddes enligt tidningen tidigt i december. Då träffade paret en advokat i Los Angeles för att bestämma hur tillgångarna och alla deras bostäder runt om i världen skulle delas upp.

”Delad vårdnad”

Överenskommelsen ger dem delad vårdnad om barnen. Men alla sex syskon ska bo på heltid hos Jolie.

– Dokumentet skrevs under i januari. Både Brad och Angelina har skrivit på, säger en uppgiftslämnare.

Tidningen uppger att ett tillkännagivande om brytningen väntas inom kort.

– Kontraktet är skrivet likt ett skräddarsytt samboavtal. Det verkar klart att de vill att världen ska veta att de båda kommer att ha en del i barnens uppfostran, säger en källa.

– Men det är med Angelina de ska bo.

De båda superstjärnorna har inte fotograferats tillsammans på flera dagar. I förrgår deltog Brad Pitt, 46, i stödinsamlingen för Haiti, där också hans exfru Jennifer Aniston medverkade.

Under tiden befann sig Jolie, 34, i New York.

Pitt och Jolie blev ett par under inspelningen av ”Mr and Mrs Smith” 2004.

Båda ska ha blivit störtförälskade och inte kunnat hålla händerna från varandra.

– Mina källor har uppgett att de i början kunde tillbringa 18 till 20 timmar om dygnet i sängen. Men till slut avtar sexintresset, uppger den bästsäljande författaren Ian Halperin som skrivit en biografi om Jolie.

Har sex barn ihop

Pitt och Jolie har sex barn tillsammans. Tre av dem är adopterade – Maddox, 8, Pax, 6 och Zahara, 5. Tillsammans har de också de biologiska barnen Shilo, 3, och tvillingarna Knox och Vivienne, 17 månader.

Pitt och Jolie har inte kommenterat uppgifterna i News of the World. Under lördagen ville deras representanter inte kommentera rapporterna om uppbrottet, men enligt kändisbloggaren Perez Hilton har en representant för paret på söndagen dementerat uppgifterna.

ANNONS