Bieber anklagar Gomez för otrohet – med Zayn Malik

NÖJE

Drar in den före detta One direction-stjärnan i Instagrambråket

1 av 5

Justin Biebers och Selena Gomez bråk på Instagram fortsätter.

Först anklagade hon honom för att ha varit otrogen. Nu slår Justin tillbaka.

– Jag var otrogen... åh, glömde jag bort dig och Zayn?, svarar han enligt US Weekly.

Foto: Zayn Malik.

Allt började med att Justin Bieber, 22, hotade sina fans med att göra sitt Instagramkonto privat om de inte slutade skriva elaka kommentarer om hans flickvän Sofia Richie, 17.

Då gick exet Selena Gomez, 24, till attack.

”Om du inte kan hantera hatet, sluta lägga upp bilder på din flickvän, lol”, skriver hon i en kommentar på hans Instagram.

Bieber går till motattack

I en senare kommentar, som raderats i efterhand, anklagar hon honom för att inte ha varit trogen mot henne.

”Lustigt att de som varit otrogna flera gånger pekar finger åt de som var förlåtande och stöttande, inte konstigt att fansen är arga. Sorgligt. All kärlek”, skriver hon.

Nu går Bieber till motattack – och menar att det är Selena Gomez som har varit otrogen mot honom. Och den här gången nämns det namn.

– Jag var otrogen... åh, glömde jag bort dig och Zayn?, skriver han i en kommentar, som också har tagits bort, enligt US Weekly.

Har skämtat om att dejta Zayn

Enligt tidningen syftar Justin Bieber på den före detta ”One direction”-medlemmen Zayn Malik, 23. Tidigare i år skämtade Gomez om att dejta just honom.

– Om han frågade om jag ville gå på dejt skulle jag träffa honom. Skojar bara, men skojar inte, sa hon till US Weekly i januari.

ARTIKELN HANDLAR OM

Zayn Malik

Klick!