Erik Haag

Radarparet är tillsammans

Av: 

Torbjörn Ek

Joni Nykänen

NÖJE

Bekräftar för Dagens Industri: Erik Haag och Lotta Lundgren är ett par

Erik Haag har hittat kärleken igen – i programledarkollegan Lotta Lundgren.

Det bekräftar han i veckans nummer av DI Weekend.

Erik Haag, 49, och Lotta Lundgren, 45, har hittat kärleken, i varandra.

Duon lärde känna varandra under inspelningen av SVT-programmet ”Landet brunsås” 2010 och blev sen tittarfavoriter och ett radarpar i rutan i succéserien ”Historieätarna” och den efterföljande julkalendern ”Tusen år till julafton” 2015.

Och nu har de fallit för varandra.

Bekräftar i intervju

Det bekräftar Erik Haag i en intervju i veckans nummer av DI Weekend, där han i en faktaruta uppger som sin familj: ”Fyra barn. Är ihop med programledarkollegan Lotta Lundgren”.

Att Erik och Lotta är ett kärlekspar framgår också av texten i artikeln, som är en intervju med Erik och hans båda syskon, systern Sara Haag, 45, och brodern Kalle Zackari Wahlström, 35 och hur de dominerar den svenska tv-världen: ”Erik, som har fyra barn ihop med ex-frun Martina Haag och i dag är ihop med programledarkollegan Lotta Lundgren, bor tvärs över vattnet”, skriver DI Weekend.

När Erik och Martina Haag ansökte om skilsmässa i augusti 2013 efter 18 år som gifta slog det ner som en bomb i Kändissverige. Paret som bland annat hade tävlat i ”På spåret” tillsammans sa då i ett gemensamt uttalande:

– Det är tråkigt, men vi har kommit fram till att det här är bäst. Vi är fortfarande vänner och önskar varandra allt gott framöver.

Hittade kärleken på jobbet

Bara några månader senare gick också Lotta Lundgrens äktenskap i kras. Maken ansökte om skilsmässa i november 2013. Eftersom paret har gemensamma barn gick skilsmässan igenom först ett halvår senare efter den obligatoriska betänketiden.

Men nu, tre år efter att radarparets båda äktenskap fallerade har alltså både Erik Haag och Lotta Lundgren hittad kärleken igen, på jobbet.

Och i höst kommer kärleksparet också att återvända till tv-rutan i den tredje och avslutande säsongen av ”Historieätarna” i SVT.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Lotta Lundgren som inte vill kommentera. Nöjesbladet har också utan framgång sökt Erik Haag.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Erik Haag

ÄMNEN I ARTIKELN

Erik Haag

Lotta Lundgren

Martina Haag

Historieätarna